​Gabriela Spanic, trădată de operaţiile estetice. Cum arată actriţa după ultima intervenţie. În pozele pe care le afişează pe conturile de socializare după drama trăită, Spanic este de nerecunoscut. Actriţa şi-a mărit buzele, pomeţii, sânii şi posteriorul, dar nu s-a înfrumuseţat, ci s-a urâţit subit. Gaby a obţinut în 1992 titlul de Miss Venezuela şi aşa a început să cocheteze cu actoria. Rolurile care i-au adus consacrarea au fost cele din telenovelele „Stăpâna” şi din „Uzurpatoarea”, unde a avut dublu rol, scrie Ok Magazine.

VedeteFoto: Colaj foto

Elena Băsescu, despre viața la 40 de ani, cu 3 copii: are o familie superbă. Elena, puțini oameni te cunosc cu adevărat. Cum ești ca om? Cum te-ai schimbat de-a lungul anilor? Cum era Elena la 20 de ani și cum este acum? La 20 de ani, eram mult mai idealistă şi mai încrezătoare în oameni. Acum, sunt mult mai realistă şi mai calculată. Sunt la vârsta la care contează foarte mult copiii, dar, peste doi, trei ani, când vor fi mai mari, vreau să dau un restart carierei mele. Ştii cum se zice: „Forty is the new twenty”, a spus Elena pentru Viva.

Roxana Ionescu a pierdut sarcina cu puţin timp înainte să nască. Fosta asistentă TV urma să devina mamă pentru prima oară în toamna acestui an."Din păcate, am înţeles că se întâmplă des. Din fericire, am înţeles că nu este o chestiune genetică. Se numeşte insuficienţă placentară şi asta însemană că fătul nu poate să se hrănească, nu poate să-şi ia nutrienţii necesari", a explicat logodnicul Roxanei Ionescu, conform Ok magazine.

Smiley a împlinit vârsta de 36 de ani. Cum s-a ales cu porecla care l-a făcut celebru. Povestea lui Smiley a început în 1983, în Piteşti, acolo unde s-a născut în familia Maria, fiind botezat Tiberiu Andrei. I-a plăcut muzica de mic şi povestea în interviuri că era un copil care nu stătea o clipă locului. În 2001 şi-a dorit să facă parte din trupa Akcent, însă visul nu s-a împlinit. În schimb, datorită lui CRBL a ajuns în Simplu. Prin acea perioadă, datorită atitudinii sale joviale, colegii de trupă i-au zis „Smiley”, poreclă pe care o foloseşte în prezent ca nume de scenă,, scrie Click.

Actriţa Anne Hathaway, însărcinată cu al doilea copil: ”Nu e un rol!”. Anne Hathaway şi soţul ei, Adam Shulman, au devenit părinţi pentru prima dată în luna martie a anului 2016, când actriţa a născut un băieţel care poartă numele Jonathan Rosebanks. Actriţa din ”The Princess Diaries”, în vârstă de 36 de ani, va deveni mamă pentru a doua oară, după cum a mărturisit ea printr-un mesaj postat pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care fanii i-au putut admira burtica, potrivit Click pentru femei.