Frenezia cu care cateva zeci de paparazzi o urmaresc pe cantareata Britney Spears oriunde s-ar duce, i-a pus pe ganduri pe oficialii din orasul Los Angeles. Intreaga tevatura li se pare periculoasa atat pentru siguranta vedetei cat si pentru a fotografilor si chiar a nevinovatilor trecatori.

Britney nu este singura vedeta inconjurata in permanenta de zeci de doritori de poze, asa ca s-au gandit la o modalitate de a face strazile „mai sigure”.

Si cum aceasta initiativa trebuia sa aiba un nume, ea s-a numit provizoriu „Legea Britney”, dupa numele celei care i-a inspirat pe consilierii municipali, informeaza publicatia The Times. Ea prevede ca vedetele (nu toate aspirantele, ci doar cele cu adevarat mari, considerate „tinte ale paparazzilor”) vor beneficia de o „safety bubble”, („bula de securitate personala”, sau, mai pe romaneste, un „clopot de sticla”) pe o suprafata de aproape 20 de metri in jurul lor, in cadrul careia nu are voie sa patrunda nimeni. Securitatea „tintelor” va fi asigurata de politisti.

Gandul