Florin Busuioc, despre fiul pe care l-a abandonat la o lună de la naștere: ”Mă simt vinovat, dar nu regret”. Florin Busuioc are două fetițe de 15 și 10 ani pe care le crește cu drag, dar și un băiat de 28 de ani, pe care l-a abandonat la numai o lună, atunci când a decis să se despartă de mama lui. Florin Jr., fiul lui Florin Busuioc, locuiește împreună cu mama lui, Marieta și, de-a lungul copilăriei sale, nu a avut o relație cu tatăl lui, acesta mulțumindu-se să-i plătească pensia alimentară, scrie Unica.

Caru` cu vedeteFoto: Colaj foto

Alexandru Papadopol, sărut fierbinte în văzul tuturor cu soția unui mare actor din România. Alexandru Papadopol și-a găsit liniștea, la scurt timp după divorțul de Ioana Ginghină, lângă soția celebrului actor Adrian Titieni. Actorul a fost surprins de paparazzi în fața unui bloc, în timp ce se săruta cu Adriana Titieni Irimescu. Se pare că nu doar Alexandru Papadopol este un bărbat liber, ci și Adriana s-ar fi despărțit de soțul ei. Un indiciu în acest sens este faptul că aceasta a revenit la numele de familie de dinainte de căsătorie. Se pare că Alexandru Papadopol are un tipar, astfel că, și noua lui iubită este tot actriță, ca fosta soție, potrivit Click.

Diana Munteanu a spus câte kilograme are dar și înălțimea ei. Diana Munteanu a fost provocată de un fan să dezvăluie câte kilograme are, dar și înălțimea ei. Și carismatica prezentatoare a făcut publice datele. La aproape 41 de ani, vedeta de la Antena 1 arată demențial în costum de baie, iar vara aceasta a obținut un bronz intens pentru care a primit și critici, nu doar laude. În vârstă de 40 de ani, Diana Munteanu are o greutate 53 de kilograme și o înălțime de 1,71 cm, potrivit mărturisirilor sale, făcute într-un comentariu, relatează Cancan.ro.

Ce frumoasă este fiica Melaniei Griffith și a lui Antonio Banderas. Ea va împlini curând 23 de ani şi este o tânără superbă, care a împrumutat trăsăturile ambilor părinţi. Stella del Carmen Banderas studiază artele la Univesitatea de Arte din sudul Californiei, însă nu şi-a dorit să urmeze aceeaşi carieră ca şi părinţii săi. Conform publicaţiilor internaţionale, adolescenta este mai mult pasionată de arta vestimentară şi este des văzută la show-uri de modă, alături de mama şi sora ei, actriţa Dakota Johnson, în Florenţa, potrivit Verdict.ro.

Cătălin Bordea s-a căsătorit religios. Nunta a avut loc în acest weekend și a fost una intimă. Cătălin Bordea a făcut nunta cu aleasa inimii lui, Livia. Cei doi s-au cununat civil în urmă cu cinci ani, la primăria Sectorului 6 din Capitală. Ceremonia a avut loc în aer liber, într-un loc special amenajat. Primul care a ajuns a fost Cătălin, după care și-a făcut apariția și mireasa. Imediat după căsătoria religioasă a avut loc petrecerea. Mirii au avut ținute simple și elegante, conform Libertatea.