Fiul lui Ștefan Bănică și-a prezentat iubita. Cum a reacționat Andreea Marin când a văzut-o. Radu Ștefan Bănică este primul copil al celebrului artist Ștefan Bănică. Cântărețul este mândru de băiatul lui, mai ales că are înclinații artistice, semn că îl moștenește. Cea care a reacționat imediat când a văzut imaginea cu tinerii îndrăgostiți a fost Andreea Marin. I-a dat like lui Radu la postare semn că apreciază felul în care s-au expus, dar îi și îndrăgește pe amândoi, potrivit Viva.

VedeteFoto: Colaj foto

Madonna, incredibil de elastică la 61 de ani. Regina Muzicii Pop, Madonna, a împlinit vârsta de 61 de ani la 16 august. Arată însă atât de bine, încât nu ai zice că e sexagenară. Pentru a-şi menţine trupul impecabil, face exerciţii de gimnastică. Şedinţele durează 30 de minute, în şase zile din săptămână.Ca să nu îmbătrânească, diva are mare grijă şi la regimul alimentar. Mănâncă 6 porţii mici pe zi, pentru a-şi menţine energia şi a-şi îmbunătăţi metabolismul. Nu bea şi nu fumează, scrie Click.

Violată în grup şi abuzată sexual de bonă. Copilăria şi adolescenţa de coşmar a bombei sexy Pamela Anderson. Pamela a recunoscut, la un moment dat, că a fost agresată sexual de dădaca ei între vârsta de 6 ani şi 10 ani. Şi, de parcă asemenea experienţă îngrozitoare n-ar fi fost de-ajuns ca să o afecteze în mod categoric, Anderson a fost violată din nou la vârsta de 12 ani. Atunci agresorul ei fusese un bărbat de 25 de ani. Vedeta n-a fost în stare să îi spună familiei ei despre abuzul sexual îndurat ani în şir, motiv pentru care şi-a îndreptat atenţia şi grija înspre animale, conform Ok Magazine.

Laura Cosoi, despre lupta cu depresia. „Nu dormeam. Îmi spuneam că voi muri”. „Nu am dormit o noapte și o zi și când am ajuns după-amiază în București, l-am rugat pe Matei să-mi ia bagajul, să mă ajute. Și nu m-a auzit sau a plecat pur și simplu fără să-mi ia bagajul și am intrat într-un atac de panică de nedescris. Mi s-a făcut atât de rău, încât simțeam pur și simplu că, în momentul ăla, mor. Și că nu poți face nimic să nu se întâmple asta. Am ajuns în casă, am făcut un duş, dar cred că dacă nu erau sora mea, prietena mea cea mai bună și Matei, eu mă aruncam pe geam. De frică”, a spus Laura Cosoi, în urmă cu ceva timp, conform Libertatea.

George Enescu s-a născut într-o zi de 19 august. Soția sa și-a turnat acid pe față de dorul lui. Pe 19 august se împlinesc 138 de ani de la naşterea muzicianului român George Enescu. Maria Cantacuzino, considerată pe drept cea mai frumoasă prinţesă aristocrată a vremii, a fost soția sa. De dorul lui, Maruca și-a turnat acid pe față. După tentativa ei de sinucidere, George Enescu s-a întors de urgenţă la Bucureşti, acolo unde a cumpărat o casă, pe Calea Victoriei, în care i-a fost alături. Au renunţat amândoi la România şi s-au mutat la Paris, acolo unde compozitorul şi moare, în 1955. Slăbit şi pe jumătate paralizat, el a rămas lucid până în ultima clipă, relatează Click.