Ce face acum Gheorghe Turda, la 5 luni distanță de despărțirea de Nicoleta Voicu. Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu au avut o relație de dragoste cu năbădăi în ciuda diferenței de vârstă. După un an de relație cei doi interpreți de muzică populară s-au despărțit, unul dintre motive fiind gelozia. Acum, după despărțire Gheorghe Turda se pare că se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Gheorghe Turda a fost diagnosticat în urmă cu un an cu cancer de piele, boală cauzată de un neg de lângă ureche. Din păcate, boala se pare că a recidivat pentru că artistul nu a ținut cont de regimul alimentar strict impus de medici, iar prieteni apropiați au declarat că artistul uită să-și ia medicamentele, consumă slănină, vin sau pălincă, strict interzise, scrie Fanatik.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Alina Pușcaș vrea să învețe croitorie la Milano. Alina Pușcaș pare dornică să învețe mereu lucruri noi. De când are o afacere cu haine, în care este asociată cu Mihaela Glăvan, ea visează să devină croitor și designer cu acte în regulă și-și dorește să se specializeze într-unul din orașele care dau ora exactă în modă: Milano. Acum, afacerea cu haine de promovarea căreia se ocupă îndeaproape i-a stârnit interesul să învețe lucruri noi. Așa că a studiat deja piața, pentru a-și adăuga în CV o nouă diplomă, notează Libertatea.

De ce Meghan Markle are aceeași poziție în toate pozele. Majoritatea vedetelor au propriile lor trucuri de a arăta cât mai bine în pozele făcute la evenimentele publice, iar Meghan nu face excepție. Dacă te uiți mai atent la pozele cu ea, vei observa că în cele mai multe stă cu palmele împreunate la piept și coatele ușor în afară. Poziția ei denotă clasă și rafinament și, cel mai probabil, a fost atent aleasă, potrivit specialistului în limbaj corporal, Blanca Cobb. Există posibilitatea ca Meghan să fi lucrat cu un specialist în limbajul corpului, conform Unica.

Quentin Tarantino, tată pentru prima oară, la 56 de ani. Cine este soţia sa. Regizorul american Quentin Tarantino, în vârstă de 56 de ani, şi soţia acestuia, pe nume Daniela Pick, de 35 de ani, aşteaptă primul copil, potrivit presei internaţionale. Cei doi au transmis un comunicat prin care au anunţat vestea cea mare şi s-au declarat foarte încântaţi de faptul că vor deveni părinţi. Tarantino va experimenta rolul de tată la 56 de ani, dar este cât se poate de pregătit. Tarantino s-a căsătorit cu Daniella, în vârstă de 35 de ani, în luna noiembrie a anului trecut, într-o ceremonie intimă care a avut loc la Los Angeles, potrivit Click.

Leonard Doroftei a slăbit 10 kilograme de la plecarea în Canada. Împreună cu familia – soția Monica și cei trei copii, doi băieți și o fată – Leonard Doroftei a părăsit România. Fostul mare sportiv s-a decis să se stabilească, definitiv, în Canada, iar apropiați ai săi au declarat că nu a mai putut face față presiunii. Acum, Leonard Doroftei a slăbit 10 kilograme ”doar din mișcări” și declară că poate fi găsit, toată ziua, la sala de box. Totuși, fostul mare sportiv recunoaște că nu s-a readaptat, însă nu știe dacă va mai reveni, vreodată, în România, scrie

Cancan.