Keanu Reeves împlinește 55 de ani. Fiica și iubita lui au murit la doar un an diferență, iar el n-a mai iubit pe nimeni. Keanu Reeves nu a avut o viață tocmai ușoară. Actorul de orgine libaneză, care s-a născut în Beirut, a fost părăsit de tată la o vârstă fragedă, iar mama lui a fost nevoită să se mute mai mereu, din cauza sărăciei. Mama lui, Patricia Taylor, a locuit cu copiii ei în Australia, Hawaii, New York și Canada. Keanu Reeves mai are trei surori, Kim, Karina și Emma. De mic, el s-a confruntat cu probleme de exprimare, suferind de dislexie. Aceasta este o tulburare la citit manifestată prin greșeli de lectură. Această problemă l-a împiedicat să termine liceul, relatează Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Andreea Antonescu, totul despre divorț: „De câteva luni, eu și Traian suntem doi oameni liberi!” Motivele care au condus la destrămarea căsniciei. „În momentul acesta, atât eu, cât și Traian suntem două persoane libere! Nu mai suntem implicați într-o relație, decizie pe care am luat-o împreuna încă de acum câteva luni. Între noi au rămas o relație de prietenie și… procedura birocratică! Dându-mi seama că planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis să deschid subiectul, asta după ce am analizat situația pe toate părțile. I-am spus sincer care este opinia mea legată de viitorul nostru ca relație, i-am explicat faptul că fiecare dintre noi are dreptul la a-și împlini visele, oricare ar fi ele”, a spus Andreea Antonescu pentru Viva.

Ducii de Sussex, puşi din nou la zid: „Sunt lipsiţi de graţie!”. „Prinţesa Diana ar fi fost îngrozită de comportamentul lor. Ea a fost destul de inteligentă încât să ştie când să se dea în spectacol. Ştia cât de important este să fii graţios, în timp ce Meghan şi Harry, ca extensie a ei, etalează un anumit şarm atunci când le convine, dar în rest sunt lipsiţi de graţie. Comportamentul lui Meghan arată că nu înţelege şi nu apreciază ce înseamnă să faci parte din familia regală”, a spus Lady Colin Campbell, o biografă care a scris mai multe cărți despre familia regală, conform Ok magazine.

Beatrice Rancea, primul interviu după 6 ani de absență! Motivul pentru care n-a mai apărut la TV: „Mi-am încheiat cariera ca dansator!” „Mi-a fost dor nespus de lumea dansului. Înainte de anii '90 am avut peste 30 de apariții la postul național de televiziune ca balerină, am avut foarte multe filmări, dar nu mi-a fost neapărat dor, pentru că, încheindu-mi cariera ca dansator, nu am mai profesat și nu își mai aveau rostul aparițiile în emisiunile pentru care am filmat ca interpret”, a declarat Beatrice Rancea pentru Viva.

Coșmar pentru Fuego în timpul unui concert: „Trebuia să țin oamenii până se remedia problema!” Cel mai dificil moment trăit de artist a fost însă acum șapte ani, pe scena mare a Palatului Național din Chișinău, când s-a confruntat cu o pană de energie electrică de 45 de minute. El a fost nevoit să întrețină atmosfera și să vorbească cu publicul timp de trei sferturi de oră. „Mioara Velicu, invitată specială în același concert, a venit din culise încălțată în adidași alături de mine și a început să zică bancuri. Iar eu, de nervi, am rugat oamenii să-și aprindă telefoanele mobile. Spectatorii m-au ascultat și au luminat scena. Am cântat fără amplificare, iar ei au interpretat cântecele alături de mine”, a spus Fuego conform Click.