Curiosii s-au intrebat probabil daca acum, ca tot a devenit prima-doamna a Frantei, Carla Bruni va face si unele sacrificii in plan artistic. Raspunsul a venit foarte repede. Nu numai ca nu renunta la cariera si ca ar urma sa scoata pe piata un nou album in vara, dar profita pe cat poate de pe urma noului sau statut. Sotul sau, celebrul presedinte Nicolas Sarkozy, i-a amenajat un studio chiar la Palatul Elysée.

Dar chitara frumoasei italience nu se amesteca doar in treburi interne, ci incearca sa se remarce si in politica externa. Astfel, Carla Bruni va canta la sfarsitul unui banchet oficial, pe care regina Elisabeta a-II-a a Marii Britanii il va oferi in saloanele maestuosului castel Windsor, in onoarea presedintelui francez Nicolas Sarkozy, transmite presa italiana, citata de Rompres.

Potrivit unei indiscretii a tabloidului „News of the World”, sotia presedintelui Frantei isi va lua cu ea chitara cand va debarca in Marea Britanie alaturi de sotul ei in vizita oficiala, in martie. Carla va canta in fata reginei melodia „Ma Reine”, o piesa de pe ultimul sau album.

Gandul