Încă o cântăreaţă îndrăgită din România divorţează: "M-a înşelat cu o copilă de 20 de ani!”. Divorţurile din showbiz-ul românesc par să nu mai contenească. După artişti precum Whatsapp, Andreea Antonescu, acum o altă îndrăgită cântăreaţă a anunţat că se desparte de soţul său, după ce a înşelat-o. Claudia Ghiţulescu a trăit o dramă în ultimele luni, a pierdut un copil, iar acum urmează să semneze actele de divorţ. Femeia care i-a stricat familia ar fi o copilă de 20 de ani. Durerea Claudiei este dată şi de faptul că şi-a dorit un copil şi după grele încercări de a rămâne însărcinată, miracolul s-a produs, scrie Click.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Ștefan Lungu lansează o carte bilingvă cu 100 de rețete tradiționale. Cinci ani au fost împreună “prințesa polonic” Anca Lungu și Ștefan Lungu, suficient ca fostul prezentator de la TVR să se molipsească de pasiunea minionei vedete de la Antena 1 pentru bucătărie. La sfârșitul lunii, el va scoate pe piață o carte bilingvă cu 100 de rețete tradiționale. “100 de rețete de foc” se numește cartea lui Ștefan, care pentru a afla cum se gătea pe vremuri a mers prin cătune izolate, prin sate pescărești și pe la stâne, notează Libertatea.

Casa lui Elvis Presley din Beverly Hills, de închiriat. Cât costă o noapte. Cântăreţul Elvis Presley şi actriţa Priscilla Beaulieu s-au căsătorit în 1967, în Las Vegas, şi au cumpărat o casă în Beverly Hills. În prezent, idilica reşedinţă în care au locuit cei doi, este disponibilă pentru închiriat prin platforma Airbnb. Locuinţa poate fi închiriată de oricine este dispus să plătească 3.995 de dolari pe noapte. Cel care închiriază este obligat să rămână aici cel puţin cinci zile, aceasta fiind una dintre condiţiile contractului, conform Știrile Pro Tv.

Bianca Drăgușanu face nuntă cu Alex Bodi în mare secret, în septembrie?! Care este data și locul celui mai grandios eveniment. Pe 1 august, Bianca Drăgușanu a devenit din nou soție cu acte în regulă. La câțiva ani de când a spus "Da" pentru prima dată, pentru a deveni doamna Slav, frumoasa blondă și-a găsit iarăși bărbatul potrivit! Este vorba de Alex Bodi, milionarul cu care a trăit în ultimul an o poveste ca-n filme. Cei doi și-au oficializat relația, în fața unui ofițer al Stării Civile, și fără mare tam-tam, se arată în articolul Wowbiz.

Prinţul Harry a stârnit din nou furie după ce a explicat de ce el şi soţia sa au zburat de patru ori cu un avion privat în vacanţă. Prinţul Harry (34 de ani) a reuşit să înfurie şi mai mult opinia publică după ce a explicat de ce el şi soţia sa, ducesa Meghan (38 de ani), au folosit de patru ori un avion privat în decurs de doar 11 zile: „Am venit aici cu un zbor comercial. 99% din viaţa mea am călătorit prin lume cu avioane de linie. Ocazional, în circumstanţe excepţionale, se întâmplă să iau astfel de decizii pentru a mă asigura că familia mea este în siguranţă. Este cu adevărat atât de simplu“, potrivit Adevărul.