Kim Kardashian a izbucnit în lacrimi după ce a aflat că suferă de o boală gravă. Kim Kardashian a izbucnit în lacrimi când a fost anunţată că un test de anticorpi a ieşit pozitiv şi că ar putea avea lupus, un moment care a fost transmis în direct la începerea noului sezon al emisiunii sale de reality show. Kim Kardashian dezvăluise anterior că suferă de mai mult tip de diferite simptome legate de artrită, una din consecinţele cele mai comune provocate de lupus, conform Știrile Pro Tv.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Jador, adevărul despre boala sa! Săptămâna viitoare se operează! Cât de grav e. Jador a povestit de mai multe ori în emisiune că este bolnav, că are probleme grave de sănătate. De altfel, el a și lipsit din câteva ediții pentru că se afla la spital pentru diverse investigații. Deși, Jador a povestit de câteva ori despre problemele de sănătate din familia lui, motiv pentru care toți fac periodic investigații la colon, acum problema lui este în altă parte: ”Trebuie să mă operez de fiere. Nopțile pierdute și-au spus cuvântul. Săptămâna viitoare mă operez, la Iași, scrie Wowbiz.

Unde va fi înmormântat iubitul Oanei Radu. A murit după ce a fost incendiat de viu. Trupul neînsufleţit al iubitului Oanei Radu a fost ridicat de la spitalul unde a fost tratat și urmează să fie înmormântat zilele viitoare. Cântăreața trece prin momente negre în această perioadă, după ce partenerul ei, Alin, a murit după ce a fost incendiat cu un cocktail Molotov de un craiovean. Momente de cumpănă pentru Oana Radu, care de mai bine de trei săptămâni parcă trăieşte un adevărat coşmar. Trupul neînsufleţit al lui Alin, fostul ei iubit, a fost ridicat de la Spitalul Floreasca din Bucureşti, notează Click.

Simona Gherghe, probleme în a doua zi de grădiniță a fiicei sale. „Nu vreți să știți ce e în sufletul meu”. Fetița Simonei Gherghe a început grădinița, iar emoțiile mamei sale au fost pe măsură. Dacă în prima zi micuța Ana Georgiana nu a plâns, a doua zi, fosta prezentatoare tv a avut parte de o surpriză neplăcută: „Ana mea este în a doua zi de grădiniță, l-am lăsat pe Vlad acasă, și sunt în fața grădiniței, pentru că avem următoarea situație: a cam plâns astăzi. Diana, educatoarea, a cam reușit acum să o liniștească, ceva mai devreme plângea foarte tare", potrivit Libertatea.

Cu ce se ocupă Alice Badea, noua iubită a lui What`s Up. What’s Up, pe numele din buletin Marius Ivancea, și-a asumat noua poveste de dragoste pe care o trăiește după divorțul de Simina la nicio lună de când a făcut anunțul separării. Recent, s-a aflat cu ce se ocupă Alice Badea, noua iubită a cântărețului, dar și legătura dintre aceasta și fosta soție, Simina Costea. În vârstă de 33 de ani, blondina este profesoară de muzică şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti, se arată în articolul Cancan.