Iulia Vântur, de la Bollywood în turneu în America. Iulia Vântur (39 de ani) nu mai apare la televizor, vine rar în România, dar urcă pe cele mai înalte scene. Fosta ştiristă a lăsat Bollzwood-ul, acolo unde practic s-a lansat în cariera muzicală, şi vrea să cucerească America. Ea şi-a anunţat fanii că urmează că susţină un spectacol în S.U.A, costul unui bilet fiind cuprins între 40 şi 150 de dolari. Recent, Iulia Vântur a filmat la Londra pentru serialul tv ”Jack Stall Dead”, în care vedeta interpretează rolul unui agent secret, scrie Click.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Cristian Borcea, la un pas de libertate. Cererea de eliberare condiţionată a fost admisă în primă instanţă. Ce spune avocata acestuia. Magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 au admis, miercuri, cererea lui Cristian Borcea de eliberare condiționată, soluţia instanţei nefiind definitivă. Contactată de către Libertatea, Alice Drăghici – avocata lui Borcea în această cauză – a declarat că se așteaptă ca procurorii să facă o contestație, astfel că o hotărâre definitivă ar putea fi dată abia în două luni. Cristian Borcea, condamnat în dosarul retrocedărilor de plaje și încarcerat de la începutul lunii februarie, i-a spus marți magistratului care a judecat solicitarea sa de eliberare condiționată că a muncit tot timpul și a participat la toate cursurile, programele și activitățile la care s-a putut, chiar și când era în carantină.

Blocul lui Mihai Bendeac în flăcări: "A luat foc un apartament din cauza unei tigăi cu ulei". Mihai Bendeac s-a speriat foarte tare când a văzut că din blocul lui iese un fum negru. Prima dată a simțit un miros și a vrut să aerisească, apoi și-a dat seama că este ceva grav, deoarece fumul era negru și toată lumea s-a alarmat. Pompierii au fost nevoiți să intervină imediat, au spart mai multe locuințe pentru a afla de unde vine fumul. Se pare că cineva din bloc a lăsat o țigaie cu ulei lângă aragaz, iar focul s-a extins, se arată articolul Cancan.

Schwarzenegger, despre Donald Trump: ″Cred că este pur şi simplu îndrăgostit de mine”. Actorul şi fostul guvernator al statului american California (2003-2011), Arnold Schwarzenegger, crede că preşedintele american Donald Trump este îndrăgostit de el şi vrea să fie la fel ca el, informează EFE. ″Cred că este pur şi simplu îndrăgostit de mine. Acesta este adevărul cu Trump, vrea să fie ca mine″⁣, a răspuns actorul, atunci când a fost întrebat despre relaţia sa cu Trump, care a devenit tensionată după ce Schwarzenegger l-a susţinut pe John Kasich la alegerile primare din Partidul Republican, conform Știrile Pro Tv.

Ce s-a întâmplat la mormântul Fănicăi Salam, chiar de ziua primei soții a manelistului? Fănica ar fi împlinit 37 de ani. Fănica Salam, prima soție a manelistului, ar fi împlinit 37 de ani pe 11 septembrie 2019, dacă nu ar fi fost răpusă de o boală nemiloasă în aprilie 2009, la doar 27 de ani. Mormântul Fănicăi, amplasat chiar la intrarea într-un cimitir din Berceni, este mereu păzit, cele mai dese vizite aici făcându-le Betty și Dany, cei doi copii ai Fănicăi cu celebrul manelist. Zilele trecute, potrivit paznicilor, fata lui Salam a fost văzută la mormântul mamei, acolo unde a lăsat un buchet de flori, a aprins lumânări și s-a recules, potrivit Wowbiz.