​Adele a intentat divorţ de soţul ei, Simon Konecki. Artista, în vârstă de 31 de ani, anunţase în luna aprilie că ea şi antreprenorul s-au separat după trei ani de căsătorie. Documentele judiciare depuse în Los Angeles joi au dezvăluit că Adele a intentat divorţ. Cântăreaţa şi Konecki au devenit un cuplu în 2011, iar în 2012 a venit pe lume fiul lor, Angelo. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete în 2016, potrivit Știrile Pro Tv.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Bianca Drăgușanu s-a filmat după ce a fost agresată de soțul ei. Imaginile nu lasă loc de interpretări. Bianca Drăgușanu s-a filmat după ce a fost agresată de soțul ei în parcarea unui local de fițe din București. Imaginile făcute publice de fosta prezentatoare nu lasă loc de interpretări. Vă reamintim că cei doi parteneri s-au căsătorit civil în urmă cu mai bine de o lună, iar povestea lor de dragoste a fost presărată cu mai multe certuri puternice, dar și despărțiri și împăcări, notează Cancan.

Andreea Bălan și soțul ei, pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă. Emoții mari pentru Andreea Bălan (35 ani) și soțul ei, George Burcea (31 de ani), care duminică își vor creștina fetița și își vor jura credință la altar. Celebrul cuplu a repetat pașii de vals împreună cu fetele din trupa ei de dans, care de altfel vor fi și domnișoare de onoare. Andreea Bălan și George Burcea își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu, duminică, nași de cununie fiindu-le Aurelian Temișan și Monica Davidescu, conform Click.

I s-a cerut să fie băiat rău și i-a convenit! Alexandru Ion: “Îmi doream mult să joc un personaj negativ.” I s-a cerut să fie băiat rău și i-a convenit! Băiat bun și în rolurile de până acum, și în viața reală, Alexandru Ion a tânjit mereu după un personaj negativ, care să-l facă să iasă din zona de confort și să experimenteze. I-a oferit această șansă Ruxandra Ion, când l-a cooptat în “Sacrificiul” și i-a schimbat direcția chiar în timpul castingului, se arată în articolul Libertatea.

Demi Moore, dezvăluiri despre mariajul cu Ashton Kutcher. Demi Moore şi Ashton Kutcher au fost împreună din 2003 până în 2011! Actriţa a povestit cum a decurs mariajul lor, dar şi faptul că a pierdut o sarcină în anul 2004. Această întâmplare a făcut-o să fie dependentă de alcool şi droguri. Cei doi erau la începutul relaţiei când Demi a rămas însărcinată cu o fetiţă. Pe atunci avea doar 42 de ani şi a pierdut sarcina când era deja în luna a şasea. Devastată de pierderea micuţei, Demi Moore a început să consume alcool, scrie Verdict.