Mesajul nașului Aurelian Temișan în ziua nunții Andreei Bălan. „Merită tot ceea ce are”. Cântărețul Aurelian Temișan a transmis un mesaj în ziua în care el și soția sa, actrița Monica Davidescu, sunt nașii de cununie ai Andreei Bălan și ai lui George Burcea. „Azi e ziua cea mare pentru Andreea și George. Pregătesc mașina, sunt la spălătorie. Noi suntem nașii. Să ne trăiască finii, sunt așa frumoși. Iar Andreea este una dintre cele mai muncitoare persoane pe care le-am întâlnit eu în viața asta. Pe cât e de mică, pe atât e de energică. Așa că merită tot ceea ce are și a muncit mult pentru ceea ce are. La 16:30 e biserica. Doamna Davidescu știe programul foarte bine”, potrivit Libertatea.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Decizia neașteptată a lui Liam Gallagher, în legătură cu fratele său, Noel, cu care este în conflict de mulți ani. Liam Gallagher a declarat că îl va invita pe fratele său, Noel, cu care se află de mai mulţi ani în conflict, la nunta sa cu Debbie Gwyther, informează Press Association. Cei doi s-au aflat în relaţii reci de la destrămarea formaţiei Oasis în 2009, după ani de certuri, însă Liam a precizat recent pentru Sunday Mirror că îl va ruga pe Noel să vină la nunta sa de anul viitor, la sfatul mamei lor, scrie Digi24.

Kiss a amânat un concert, după ce liderul a ajuns pe masa de operație. Mesajul lui Simmons. Formaţia Kiss a fost nevoită să amâne concertul de sâmbătă din Salt Lake City, Utah, pentru că liderul Gene Simmons a suferit o intervenţie chirurgicală. A fost ultimul show programat înainte de a începe turneul de adio australian în noiembrie. Kiss este o trupă rock înfiinţată la New York, în 1973, de chitaristul Paul Stanley şi basistul Gene Simmons. Populară în special datorită machiajelor ostentative, costumelor extravagante şi numeroaselor efecte speciale folosite în timpul concertelor sale, trupa Kiss a lansat 20 de albume de studio, conform Știrile Pro Tv.

Ce se întâmplă în aceste momente cu Prodanca și Reghe?! Motivul pentru care impresara a plecat de urgență în Dubai. În ultima vreme, în cuplul Prodanca-Reghe aproape toate știrile conduc la un divorț celebru după 11 ani de căsnicie. Persoane din preajma celor doi au început să își dea cu părerea public și au marșat, recent, cu informații conform cărora cele două vedete din lumea fotbalului ar fi terminat toate socotelile unul cu celălalt. Declarațiile așa-zișilor ”apropiați” nu par a avea însă nici măcar o bază reală. Drept dovadă și informațiile cu care reporterii WOWbiz.ro vin în premieră în acest moment. Ei bine, Anamaria Prodan a plecat de urgență la Reghe.

Veste tristă primită de familia lui Mario Iorgulescu în urmă cu puțin timp. Mario Iorgulescu se află internat, în stare foarte gravă, la spitalul Elias din București, medicii făcând toate eforturile pentru a-l stabiliza. Dar veștile nu sunt deloc bune, organismul lui Mario Iorgulescu fiind foarte aproape de a ceda. Rinichii lui nu mai funcționează. A fost nevoie ca medicii să îl conecteze la aparate pentru a face dializă. Surse din cadrul spitalului Elias au spus că starea lui Mario Iorgulescu este critică și riscul de deces a crescut, se arată în articolul Cancan.