Gafa făcută de Sorana Darclee după nunta Andreei Balan şi a lui George Burcea. A fost taxată imediat. Sorana Darclee și iubitul ei s-au aflat printre cei invitați la nunta Andreei Bălan cu George Burcea și la botezul celei de-a doua fetițe, Clara, eveniment ce a avut loc în aceeași zi. Artista a postat un mesaj pe contul de socializare, însă a făcut o gafă, iar internauții au reacționat imediat. Interpreta a încurcat numele celor două fetiţe ale cuplului, pentru că Ella este fiica cea mare, iar Clara este micuţa botezată în ziua nunții, scrie Libertatea.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Samuel L. Jackson, despre boala „nemiloasă” care i-a distrus familia: „Este cumplit”. Actorul american Samuel L. Jackson s-a alăturat unei campanii de conştientizare privind Alzheimer, boala ''nemiloasă'' care i-a distrus familia. Mama sa, bunicul, mătuşile şi unchii au fost diagnosticaţi cu demenţă, actorul devenind pentru aceştia un străin din cauza bolii. Jackson ajută campania #ShareTheOrange a Alzheimer's Research UK, care îşi propune să schimbe concepţia oamenilor despre demenţă, potrivit Digi24.

Bianca Drăgușanu și-a anulat nunta cu Alex Bodi?! Totul după scandalul de agresiune din urmă cu câteva zile. În ciuda divergenței, certurilor și despărțirilor din ultimele luni, Bianca s-a împăcat cu Bodi, fiindcă a realizat atunci că sunt potriviți unul pentru celălalt și că își doresc o familie împreună. Situația se complică în cuplul Bianca Drăgușanu-Alex Bodi. Astfel, după scandalul uriaș de săptămâna trecută, atunci când fosta prezentatoare TV ar fi fost agresată de soț în parcarea unui restaurant, acum, ea pare să renunțe să îmbrace rochia de mireasă, conform Wowbiz.

Tudor Chirilă a agresat un șofer în stradă. O știe toată lumea, iute la mânie este Tudor Chirilă. Nu puține au fost momentele în care artistul s-a ”declanșat”, după clinciuri verbale mai mult sau mai puțin importante. Chiar duminica trecută, Tudor a dat o nouă “reprezentație”, supărat pe un șofer care nu i-ar fi acordat prioritate la trecerea de pietoni. Tudor Chirilă și-a luat iubita, Iulia Mâzgan, și cei doi copii și dus spre parc a fost. Plimbărica pe biciclete a fost ok, doar că, la întoarcerea spre casă, în zona Mănăstirii Cașin, un șofer grăbit i-a stricat tot cheful, notează Cancan.

Rod Stewart, diagnosticat cu cancer la prostată. Celebrul cântăreț britanic a povestit că în februarie 2016 a fost diagnosticat cu cancer la prostată, în timpul unui control medical de rutină. De asemenea, el a precizat că boala sa este în remisiune din luna iulie și că a fost diagnosticat în faza incipientă a bolii deoarece a mers regulat la medic. Stewart a îndemnat bărbații să își facă acest control medical în mod regulat. Celebrul artist, tată a opt copii, a mai spus că a reușit să facă față bolii menținând mereu o stare de spirit pozitivă, se arată în articolul Unica.