L-a părăsit pe Mihai Neşu, în 2012, după 11 ani de căsnicie. Ce s-a ales acum de Maria, fosta lui soţie. În 2012, după 11 ani de căsnicie, fostul fotbalist de la Steaua a fost părăsit de soţia sa, acesta fiind paralizat. Maria a fost cea care a decis să divorţeze, cerând şi o parte din avere la partaj. În prezent, fosta soţie a fotbalistului a revenit la numele său de domnişoară, Gherman. Aceasta se ocupă de afacerea pe care a pus-o pe picioare încă de acum câţiva ani: desenează modele de pantofi, pe care mai apoi le vinde unei fabrici din Oradea, scrie Ciao.ro.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Kim Kardashian a aflat de ce boală suferă. Kim Kardashian, în vârstă de 38 de ani, a făcut mai multe investigații medicale amănunțite după ce nu s-a simțit bine. Medicii i-au spus vedetei că este suspectă de lupus, dar s-a dovedit că ea suferă de o altă boală autoimună. După mai multe teste, medicii i-au spus lui Kim că are artrita psoriazică, un tip de artrită cauzat de psoriazis, și nu de lupus, așa cum se credea inițial. Boala autoimună face ca articulațiile să fie afectate, determinându-le să se umfle, să fie rigide și dureroase, conform Libertatea.

Povestea de iubire dintre Natașa Raab și medicul Vlad Guțul, sub semnul dramelor. S-au luptat amândoi cu cancerul. Cunoscută drept „Coana Chiva”, dintr-o celebră reclamă la lactate, actriţa Nataşa Raab a trăit o poveste de dragoste de 38 de ani alături de regretatul medic Val Guţul. Duminica trecută l-a înmormântat, iar de atunci lacrimile nu i se mai usucă pe obraz. Şi-a pierdut soţul şi este devastată de durere. Duminică, Nataşa Raab (66 ani) l-a condus pe ultimul drum pe Val Guţul, cel care i-a fost alături, la bine şi la greu, în ultimii 38 de ani. Actriţa are în palmares numeroase roluri, dar publicul larg o ştie mai degrabă dintr-o cunoscută reclamă la produse lactate, pentru rolul „Coanei Chiva”, conform Click.

Brad Pitt îl critică pe Donald Trump: „Reprezintă o ameninţare serioasă în probleme importante“. Actorul american Brad Pitt (55 de ani) l-a criticat pe Donald Trump, într-un interviu pentru un ziar francez, fiind de părere că liderul de la Casa Albă reprezintă o ameninţare pentru SUA. Întrebat ce părere are de faptul că liderul de la Casa Albă ar putea impune taxe suplimentare pe vinul franţuzesc, actorul a răspuns: „Nu ştiu. Cred că întotdeauna vom bea vin rosé în Statele Unite. Din nefericire, chestiunea e aproape anecdotică. Trump reprezintă o ameninţare mult mai mare pentru SUA cu privire la subiecte mai serioase“, se arată în articolul Adevărul.

Ce făceau Mario Iorgulescu și Bianca Drăgușanu în club? În toamna lui 2012, WOWbiz.ro dezvăluia că fiul lui Gino Iorgulescu făcuse o pasiune pentru Bianca Drăgușanu, pe atunci asistentă tv, pentru care se certase chiar cu bunul lui prieten, Dani, băiatul lui Cosmin Olăroiu. De altfel, cei doi amorezi au fost surprinși în ipostaze tandre chiar în club, pozând ca un cuplu. Desi parintii lor sunt foarte buni prieteni si au afaceri impreuna, atat in Romania, cat si peste hotare, copiii sunt in competitie pentru inima Biancai, nota WOWbiz.ro acum 7 ani.