​Cât a costat rochia purtată de Elena Udrea la botezul fiicei. Rochia de un alb imaculat a costat-o 1.800 de lei pe Elena Udrea. Nici la botezul fiicei Eva Maria, Elena nu a renunţat la rochiile sexy. Cele două, mamă şi fiică, şi-au asortat ţinutele, cea mică purtând o rochie ivoire de prinţesă făcută de Dana Budeanu. Nu doar rochiile sexy sunt preferatele Elenei, ci şi rujul în nuanţe de roz. Machiajul purtat de logodnica lui Adrian Alexandrov a fost unul lejer, doar rujul de un roz aprins, devenit trademark, fiind cel care a ieşit în evidenţă şi s-a asortat de minune cu unghiile de aceeaşi culoare, potrivit Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Alexandru Papadopol, rol principal în noul serial produs de HBO, „Bani negri”. HBO anunță protagoniștii noului serial pe care îl are în pregătire, Bani negri (pentru zile albe). Este vorba despre actorii Alexandru Papadopol și Cristian Bota, care vor interpreta rolurile a doi prieteni care glumesc despre jaful pe care vor să îl comită. Gluma se întoarce împotriva lor când discuția le este auzită și interpretată greșit, conform Pagina de Media.

Iuliana Luciu a câștigat procesul cu Andreea Podărescu, după ce a defăimat-o. De la ce a pornit scandalul. Scandalul dintre Iuliana Luciu și Andreea Podărescu a început în 2018, când sora Nicoletei Luciu a fost acuzată de Andreea, că i-a furat iubitul. La mai bine de un an de atunci Podărescu a pierdut procesul, iar instanța o obligă la plata unei despăgubiri morale, în valoare de 5.000 de lei. „Chiar dacă suma imputată pârâtei este una simbolică și nu va acoperi niciodată suferința provocată mie și familiei mele. Sentința este una dreaptă. Trebuie să învețe fiecare să gândească înainte să deschidă gura în public și să arunce cu noroi în mod nejustificat”, a spus Iuliana Luciu conform Libertatea.

Suri Cruise versus Shiloh Pitt – Răsfăţatele Hollywoodului. Sunt născute la câteva săptămâni distanţă una de alta şi sunt fiicele unor actori faimoşi şi bogaţi: Suri este unicul copil al lui Katie Holmes (40) cu Tom Cruise (56), iar Shiloh este fructul iubirii dintre Angelina Jolie (44) şi Brad Pitt (55). Crescute în lumina reflectoarelor şi expuse constant ochiului critic al presei, aceste două fetiţe de 13 ani au evoluat diferit, cu toate că se învârt în aceeaşi lume şi au aceleaşi oportunităţi, notează Ok Magazine.

Nicolae Guţă îşi ţine în puf nevasta tinerică. Cristina l-a făcut tată pentru a 12-a oară. Celebrul manelist Nicolae Guță (51 de ani) este campion atât la iubite, cât și la numărul de copii (n.r.- are 12), mezinul familiei, Eden Nicolae, născându-se anul acesta, pe 26 iunie. Solistul este căsătorit din 2016 cu Cristina, în vârstă de 28 de ani. Se zvonește că, de dragul ei, Nicolae Guță a decis să treacă o parte din avere pe numele iubitei, adică un apartament de lux din București, dar și un cont cu zeci de mii de euro, potrivit Click.