Cum arata Roxana Dobre după 3 nașteri. S-a operat din cap pana în picioare. După ce a fost taxată în repetate rânduri pentru silueta ei, Roxana Dobre a decis să facă o schimbare. Bruneta a slăbit enorm în ultima perioadă, dar a apelat și la ajutorul medicului estetician. Roxana Dobre a trecut pragul cabinetului medicului estetician, unde și-a făcut mai multe intervenții estetice în ultima perioadă. După ce a fost aspru criticată de cei din jur că nu mai are formele de altă dată și că a pierdut lupta cu kilogramele, bruneta a închis gura tuturor și a demonstrat că are voință, iar schimbarea este una vizibilă, notează Ciao.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Miley Cyrus și Kaitlynn Carter s-au despărțit. Miley Cyrus nu are deloc noroc în dragoste. După ce a divorţat de soţul său, Liam Hemsworth, după nici un an de mariaj, artista părea că şi-a găsit liniştea în braţele noii sale iubite, Kaitlynn Carter. În schimb, fostul ei partener s-a resemnat cu gândul că nu mai are niciun sens să mai spere la o împăcare cu Miley. Miley și Kaitlynn au fost văzute ultima dată sărutându-se în vacanță din Italia, la finalul lunii august, conform Verdict.ro.

Fiica lui Cristian Popescu Piedone s-a căsătorit religios. Cum arată rochia de mireasă a Anei. Nuntă în familia lui Cristian Popescu Piedone. Ana, fiica fostului primar al Sectorului 4 din Capitală, s-a căsătorit religios în acest weekend. Tânăra, care a devenit mama în urmă cu patru luni, a purtat o rochie superbă de mireasă. La nunta mirilor, pe scenă au urcat Andra, Jean de la Craiova și Liviu Vârciu. Fiica fostului edil a îmbrăcat o superbă rochie de mireasă la aproape un an de la cununia civilă, când a avut o ținută impresionantă, scrie Libertatea.

Dezvăluiri uluitoare despre Mario Iorgulescu. S-a iubit cu un fotomodel celebru și s-a despărțit de ea după ce a agresat-o într-un club. Mario Iorgulescu are doar 24 de ani, însă viața lui de până acum a fost plină de experiențe tumultuoase. Implicat într-o serie de dosare penale, de la sechestrare de persoane până la acte de violență de alt gen, fiul șefului LPF a avut parte chiar și în amor de legături controversate, una dintre ele cu superbul fotomodel Bianca Taban. Mario Iorgulescu s-a iubit o bună perioadă de timp cu Bianca Taban, dar legătura lor a fost una presărată atât cu vacanțe exotice, cât și cu bătăi și înjurii în văzut tuturor. De altfel, una dintre disputele lor violente s-ar fi derulat chiar într-un club, iar în urma ei, fata a ieșit cu ochii în lacrimi, potrivit Wowbiz.

Cătălin Botezatu, primele declarații după ce i-a fost extirpată tumora rară. Cătălin Botezatu a făcut primele declarații după ce i-a fost extirpată tumora rară în urmă cu puțin timp! La un moment dat, designerul nu a mai putut să își stăpânească emoțiile și a izbucnit în plâns. În cele mai recente imagini cu îndrăgitul creator de modă, făcute publice chiar de el, acesta este destul de transformat. Cătălin Botezatu a ajuns în România în mare secret, iar în această după-amiază, el a urcat pe conturile sale de socializare o înregistrare în care le mulțumește tuturor pentru mesaje, mai ales apropiaților care s-au îmbarcat de urgență în avioane și au mers la el, în clinica din Istanbul, unde a fost operat la colon, scrie Cancan.ro.