Silvana Rîciu, mireasă la mănăstire, în costum popular. Toţi invitaţii au purtat straie tradiţionale. Nuntă în straie populare la mănăstirea Dervent. Cântăreaţa de folclor Silvana Rîciu şi soţul ei Nicuşor Ioniţă s-au cununat religios în urmă cu două zile în prezenţa apropiaţilor şi au preferat să înlocuiască ţinutele elegante cu haine tradiţionale. Inclusiv naşii celor doi au purtat costume populare. Săptămâna trecută, mirii au făcut cununia civilă şi o petrecere la Cernica. Cei doi se cunosc de 13 ani, perioadă în care au colaborat profesional, însă abia în ultimele luni s-au apropiat mai mult și au devenit un cuplu, scrie Click.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Șerban Huidu i-a făcut praf pe Irina Rimes și pe artiștii din Moldova. ”Nu mai suport!”. Șerban Huidu este, cu siguranță, unul dintre cei mai experimentați oameni de radio de la noi, motiv pentru care, de curând, a început să vorbească de muzica difuzată, zi de zi, uneori chiar în heavy-rotation. Și, fără să se teamă că va supăra orgoliile unor artiști, cârcotașul Șerban Huidu și-a spus părerea, franc și argumentat cu privire la ”inflația” de cântăreți din Republica Moldova. ”Nu știu dacă e doar obsesia mea, dar nu mai suport piese muzicale pline de versuri neînțelese, inefabile și cântate de ”înțelepți" di pesti Prut”, a notat câtcotașul Șerban Huidu pe contul său de socializare, potrivit Wowbiz.

Din ce fac bani grei soții Pastramă. Vând vile în Ștefăneștii de Jos. Brigitte și Florin Pastramă fac afaceri în domeniul imobiliar şi au ridicat în Ştefăneştii de Jos un cartier de vile. O casă construită de Florin Pastramă şi decorată de Brigitte costă 79.900 de euro. Conform informaţiilor de pe site-urile specializate, o casă are minimum patru camere şi o suprafaţă utilă de 130 mp. O vilă a fost vândută şi au mai rămas şase disponibile. Brigitte și Florin Pastramă vor să investească banii câștigați tot în imobiliare, se arată în articolul Liberatea.

Fiul ducilor de Sussex a atras toată atenţia la prima apariţie din turneul regal: cum arată Archie la patru luni. Ducii de Sussex l-au luat pentru prima dată pe fiul lor, Archie, într-o vizită oficială din cadrul turneului regal pe care îl desfăşoară în Africa de Sud. Micuţul în vârstă de patru luni a atras toată atenţia în timpul întâlnirii cu Desmond Tutu, arhiepiscopul anglican emerit de Cape Town. În a treia zi a turneului din Africa de Sud, Meghan şi Harry au fost însoţiţi de fiul lor, Archie, aceasta fiind şi prima apariţie a bebeluşului din ultimele trei luni, scrie Adevărul.

Smiley a recunoscut că formează un cuplu cu Gina Pistol: "cred că ne-am plăcut tot timpul". Toată lumea a stat cu sufletul la gură de când zvonurile cum că Smiley și Gina Pistol formează un cuplu au apărut în presă, toți dorind să știe dacă acest lucru este adevărat. Cei doi nu au confirmat dar nici nu au infirmat acest zvon, însă pentru prima oară cântărețul a recunoscut relația cu frumoasa prezentatoare. Smiley și Pistol sunt foarte discreți, ținându-și relația departe de camere. Acum nu mai este un secret faptul că cei doi se iubesc și sunt împreună, însă artistul a explicat de ce și-a dorit să țină relația în umbră în tot acest timp, dar și cum a început frumoasa lor poveste de dragoste, relatează Verdict.ro.