Bebe Cotimanis: „Nu mă comport tocmai frumos într-o căsătorie, mă simt legat!”. Actorul Bebe Cotimanis a făcut dezvăluiri despre viața sa personală într-un interviu. Bebe Cotimanis a vorbit despre noua iubire din viața sa, actrița Iulia Dumitru. „M-a cucerit cu sufletul, cu mintea, cu frumuseţea ei. Ca să nu mai zic că avem aceeaşi meserie şi ne înţelegem foarte bine”, a explicat actorul. El a mărturisit că a fost căsătorit o singură dată. Dacă două libertăţi se întâlnesc şi se acceptă pentru mult timp, nefiind strâns legate, cu un lanţ, de un act şi rezistă atunci înseamnă că aia este iubirea adevărată”, a mai spus Bebe Cotimanis, potrivit Libertatea.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Prinţul Harry a recreat imaginile cu Prinţesa Diana care au făcut înconjurul lumii în urmă cu 22 de ani. Prinţul Harry (35 de ani) a recreat, cu prilejul vizitei sale în Africa, imaginile cu mama lui, Prinţesa Diana, realizate în urmă cu 22 de ani, când a făcut turul unui teren minat din Angola. Ducele de Sussex, care a dezvăluit îşi doreşte să „împlinească moştenirea“ mamei lui în timpul turneului de 10 zile din Africa, a recreat, în a cincea zi a turneului oficial din Africa, unde se află alături de Ducesa Meghan şi micuţul Archie, momentul în care Prinţesa Diana a făcut turul unui teren minat din Angola, în apropierea oraşului Dirico, scrie Adevărul.

Celine Dion vine în România. Când va avea loc concertul. Celine Dion va concerta vara viitoare, în premieră, în România. Artista le-a transmis și un mesaj fanilor, pe Instagram: “Ne vedem în curând”. Artista canadiană va concerta pe 29 iulie 2020 în București, locația exactă a evenimentului urmând să fie anunțată în curând. Primarul General a anunţat în luna august că Celine Dion ar putea concerta pe Arena Națională. Concertul face parte din turneul « Courage World Tour », se arată în articolul Știrile Pro Tv.

Ce șanse are Mihai Constantinescu să-și revină după 4 luni de comă? Gabriel Cotabiță a povestit cum a fost el după 3 săptămâni ”Am pierdut 30% din amintiri”. Gabriel Cotabiță a fost în comă de patru ori mai puțin decât Mihai Constantinescu, adică a stat inconștient mai bine de trei săptămâni. Constantinescu are deja 4 luni. După mai bine de trei săptămâni de comă, revenirea lui Gabriel Cotabiță a fost considerată nu doar de apropiați, ci și de doctori, un adevărat miracol. Chiar dacă în ultima perioadă, despre Mihai Constantinescu nu au mai venit informații clare nici de la spital, nici de la familie, ci doar pe surse, iar acestea sunt contradictorii, este foarte probabil ca artistul să fie tot în comă, notează Wowbiz.

Cunoscutul actor din "Trăsniții" își caută salvatorul după 40 de ani. Cunoscut din serialul “Trăsniții” de la Prima TV, simpaticul Justinian Radu a avut o copilărie de coșmar. La doar câțiva anișori, el a fost diagnosticat cu o gravă malformație la inimă, din cauza căreia medicii au spus familiei că nu ar mai avea mult de trăit. În ciuda faptului că totul se petrecea în perioada comunismului, prin anii ’80, totuși medicii români i-au pus diagnosticul corect. Justinian s-a confesat recent unor apropiați că nici până acum nu a reușit să îi mulțumească marelui chirurg. Actorul ar vrea să se ducă în America, unde a aflat că reputatul doctor s-a stabilit după Revoluția din 1989, pentru că își dorește să îi strângă mâna, scrie Cancan.