Liviu Vârciu, probleme de sănătate la petrecerea de doi ani a mezinei sale. Liviu Vârciu a aniversat-o zilele acestea pe fiica sa cea mică, Anastasia. Însă, la petrecerea dată pentru micuță, artistul nu s-a simțit prea bine. Liviu Vârciu și Anda Călin au organizat o petrecere cu fast pentru fetița lor, Anastasia. Artistul, însă, nu a fost în apele lui la petrecerea mezinei sale, din cauza unor probleme de sănătate. Acesta a făcut laringită și nu a putut vorbi. Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc. A cântat alături de trupa L.A., cu care a avut un foarte mare succes la public. Ulterior, Liviu Vârciu s-a concentrat pe cariera de actor, dar și de prezentator de emisiuni de televiziune, scrie Libertatea.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Fiica actorului Ewan McGregor a dezvăluit că a fost victima unui viol: “Mi-a fost rușine”. Fiica actorului Ewan McGregor a dezvăluit că a fost victima unui viol, a suferit un avort și s-a luptat o lungă perioadă de timp cu dependența de droguri. Tânăra de 23 de ani a povestit pe Instagram despre cele mai grele momente din viața sa. Modelul de 23 de ani a mărturisit că suferă de anxietate de la vârsta de 4 ani. „M-am simțit ca într-o cușcă și nu am putut să trăiesc viața pe care mi-am imaginat-o, totul din cauza anxietății. Tot din această cauză m-am luptat și cu dependența de anumite substanțe și pastile”, potrivit Știrile Pro Tv.

Regizorul „The Fast and the Furious“, acuzat de agresiune sexuală. Ce spune avocatul cineastului. Rob Cohen (70 de ani), regizorul unor filme ca „The Fast and the Furious“ (2001) şi „The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor“ (2008), este acuzat de agresiune sexuală. Rob Cohen este acuzat că ar fi agresat sexual o femeie, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, pe când ea era inconştientă. Incidentul a avut loc în 2015, după ce Cohen a invitat-o la o întâlnire de afaceri în Manhattan, pentru a discuta o eventuală colaborare pentru un episod pilot. Avocatul regizorului american, Martin Singer, a răspuns acuzaţiilor printr-o scrisoare de 13 pagini. El a spus că articolul este „unul defăimător“ şi face afirmaţii „extraordinar de ofensatoare“ ce sunt negate de Cohen, conform Adevărul.

Mihai Constantinescu s-a iubit cu o fată de liceu, iar ea a rămas însărcinată. Copilul artistului ar fi avut acum 42 de ani. Ce s-a întâmplat? Mihai Constantinescu este un artist iubit de mai multe generații de copii, datorită cântecelor sale, însă el nu a putut niciodată să se bucure de un urmaș. El însuși și-a dorit foarte mult un copil, pe care a fost foarte aproape să-l aibă. Solistul avea 30 de ani iar iubita lui de atunci, o elevă de liceu, l-a anunțat că a rămas însărcinată. După ce l-a anunțat că va deveni tătic, tânăra a luat o decizie neașteptată: a făcut întrerupere de sarcină pe motiv că era prea tânără și un bebeluș ar fi împiedicat-o să urmeze cursurile unei facultăți. Fiul sau fiica lui Mihai Constantinescu ar fi avut acum 42 de ani, notează Wowbiz.

Cine este Eduardo Mapelli Mozzi, logodnicul prințesei Beatrice. Prințesa Beatrice s-a logodit în martie în Italia și urmează să se căsătorească în 2020. Se pare că Edoardo a ales cu mare grijă inelul, acesta alegând să lucreze cu designerul Shaune Leane pentru a crea bijuteria perfectă. Zvonurile despre relația celor doi se vehiculează încă din noiembrie, însă abia în martie cei doi au apărut împreună la gala National Portrait Gallery. Înainte de relația cu Edo, căci așa este cunoscut de către apropiați, Prințesa a fost singură încă din 2016, după ce s-a despărțit de Dave Clark cu care a avut o relație de aproximativ 10 ani, se arată în articolul Verdict.