Elena Băsescu s-a despărțit de iubit. Au avut o relație de doi ani. Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe, alias Tomată, nu mai formează un cuplu. Relaţia Elenei Băsescu cu Tomată a ţinut doi ani, timp în care cei doi au devenit şi părinţii unei fetiţe, Anastasia, cel de-al treilea copil al fiicei lui Traian Băsescu. Potrivit surselor, fiica fostului preşedinte al României a mers singură la botezul fetiței Elenei Udrea. Relația Elenei Băsescu cu Tomată s-ar fi terminat în urmă cu aproximativ o lună. Mai mult decât atât, cea mai recentă fotografie în care cei doi apar împreună a fost postată de Elena Băsescu pe Instagram în luna iunie, scrie Libertatea.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Imaginile neputinței. Phil Collins, dependent de scaun cu rotile, dar nu renunță la concerte. Cântărețul britanic Phil Collins, în vârstă de 68 de ani, este dus în scaun cu rotile pe scenă, dar se încăpățânează să onoroze toate spectacolele din turneul său ”Not Dead Yet Live!”. Sâmbătă, cântărețul a fost surprins de paparazzi în timp ce era împins către sala de spectacole din Atlanta, Georgia, SUA. Duminică, a căzut lat pe scenă în timp ce susținea un concert în Charlotte, Carolina de Nord. Cântărețul britanic Phil Collins a fost surprins sâmbătă în timp ce era împins într-un scaun cu rotile către concert. Vizibil slăbit, obosit și tremurând din toate încheieturile artistul a reușit să ridice mulțimea în picioare cu piesele lui ”Another day in Paradise”, ”One more night”, ”I can’t dance” sau ”In the air tonight”, conform Click.

Veste cruntă primită de Beyonce. Tatăl ei a dezvăluit că suferă de cancer la sân. Tatăl cântăreţei Beyonce, Mathew Knowles, în vârstă de 67 de ani, a dezvăluit într-un interviu acordat unui program de televiziune american că suferă de cancer mamar. Sunt momente grele pentru familia vedetei pop Beyonce (38 de ani), potrivit jurnaliştilor spanioli. Tatăl artistei, Mathew Knowles, a dezvăluit într-un interviu care va fi difuzat miercuri pentru Michael Strahan, moderatorul emisiunii “Good Morning America”, că suferă de cancer mamar. În cadrul interviului, tatăl celebrei cântăreţe va vorbi despre momentele dificile prin care a trecut atunci când a trebuit să dea familiei sale această veste tristă, notează Știrile Pro Tv.

Anna Lesko, primele declarații după ce s-a despărțit de tatăl copilului ei: "Am avut motive temeinice". După aproximativ opt ani de relație, unul dintre cele mai discrete cupluri de pe scena mondenă s-a destrămat. Anna Lesko și DJ Vinnie, așa cum este cunoscut Adrian Neniță, și-au spus definitiv ”Adio”. Cu toate că Anna Lesko și DJ Vinnie au decis să meargă pe drumuri separate în viață, cei doi s-ar fi înțeles în privința copilului. De dragul băiețelului lor, Anna Lesko și DJ Vinne au decis să colaboreze și să facă tot ce le stă în putință pentru buna creștere a lui Adam, scrie Cancan.

Pierdere mare pentru teatrul romanesc. Anuntul trist despre actorul Florin Zamfirescu. Anunț trist în lumea teatrului românesc. Florin Zamfirescu, unul dintre cel mai îndrăgiți actori din țara noastră, se retrage după 50 de ani de carieră. Anunțul trist despre Florin Zamfirescu. „Am mers la spectacole pana acum. În Bucureşti şi în provincie am jucat într-un singur spectacol, «Căsătorie în trei», şi a avut mare succes”, a declarat Florin Zamfirescu. „Am ajuns la o vârstă la care am simţit asta. Vreau să văd ţara, vreau să stau cu cei patru nepoţi ai mei. Sunt orfan, acum 30 de ani a murit tata, în ianuarie a murit mama, şi am avut aşa o revelaţie. Am zis. Am avut experienţele unor colegi care au luat drumul din teatru direct spre cimitir, şi nu e bine", potrivit Ciao.ro.