Ryan Reynolds şi Blake Lively au devenit părinţi pentru a treia oară. Cuplul mai are două fete. Actorii Ryan Reynolds (42 de ani) şi Blake Lively (32 de ani) au devenit părinţi pentru a treia oară. Actriţa a născut bebeluşul în secret, în urmă cu ceva timp. Blake Lively l-a adus pe lume recent pe cel de-al treilea copil al său şi al actorului Ryan Reynold. Nu se cunoaşte cu exactitate data la care a fost născut bebeluşul, însă surse apropiate cuplului, citate de presa internaţională, susţin că în urmă cu două luni s-ar fi petrecut evenimentul. Cei doi actori, care mai au două fiice, nu au anunţat oficial venirea pe lume a micuţului şi nu au oferit detalii despre acesta, potrivit Adevărul.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

După 11 sezoane de “Politică și delicatețuri”, Mircea Dinescu și-a deschis restaurant cu numele emisiunii. Prezentatorul-bucătar Mircea Dinescu a considerat că a “crescut” suficient emisiunea “Politică și delicatețuri” cât să se folosească de numele ei pentru propriul restaurant. Așa se face că după 11 sezoane pe micul ecran, titulatura a trecut, cu copy/paste, pe ușa de la intrarea în noul său local. Poetul, gazetarul, scriitorul și bucătarul-șef Mircea Dinescu, 68 de ani, mai deține un restaurant cu același profil, bucătărie și băuturi tradiționale și muzică lăutărească autentică, în Centrul Istoric al Bucureștiului, unul la Pitești, în Gura Trivăii, și o cramă pe malul Dunării, momentan în reabilitare, după ce a fost afectată, în vară, de o puternică furtună, se arată în articolul Libertatea.

Mesajul emoționant al lui Culiță Sterp, după ce s-a aflat că s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua. Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua formează din nou un cuplu, chiar dacă nu au recunoscut oficial. Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au format unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea muzicii, dar au divorțat când nimeni nu se aștepta. La mai bine de un an de la divorțul care a zguduit showbiz-ul, s-a aflat că cei doi foști soți sunt din nou împreună și se iubesc mai mult ca oricând. Deși nu și-au recunoscut oficial relația, Culiță Sterp a publicat în această seara pe pagina lui de Instagram un mesaj care le-a dat fanilor de gândit. „Cine contează-i lângă mine, restul sunt străini”, conform Wowbiz.

Rona Hartner s-a căsătorit ieri. A purtat o rochie de mireasă nemaivăzută. Unul dintre cele mai mari visuri ale cântăreței Rona Hartner s-a împlinit pe 5 octombrie. Carismatica artistă s-a căsătorit cu alesul inimii sale, DJ-ul francez Herve Camilleri. Cei doi au radiat de fericire în ziua nunții, iar Rona Hartner a purtat o rochie de mireasa nemaivăzută, unicat. Soțul vedetei i-a fost alături în cea mai grea perioadă a vieții sale: cea în care a fost diagnosticată cu temutul cancer. Tortul mirilor a fost pur și simplu spectaculos! El a avut șase etaje și un design impresionant, care i-a cucerit pe invitați, scrie Cancan.

Mila Kunis și Ashton Kutcher trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste. Mila Kunis este conștientă că este binecuvântată. Și nu doar în sensul clișeic al descrierilor de instagram al femeilor care sunt mulțumite că partenerul le aduce flori sau mai pregătește masa din când în când. Binecuvântarea Milei este că de 7 ani de când este cu soțul ei Ashton Kutcher nu a avut niciun moment în care să se plângă de comportamentul lui, ireproșabil de altfel. În realitate, este puțin probabil ca fericirea lor să fie legată de noutatea căsătoriei lor. Pentru că, deși este adevărat că sărbătoresc astăzi cea de-a patra aniversare de nuntă, povestea lor de dragoste este de aproximativ două decenii, notează Verdict.ro.