Soţia lui Ilie Năstase a părăsit domiciliul conjugal. Ce se întâmplă cu cei doi. Ilie Năstase are iar necazuri în amor. Deşi stabiliseră să mai dea o şansă căsniciei lor, fostul tenismen şi actuala lui soţie sunt din nou la cuţite. De această dată însă, lucrurile sunt serioase, pentru că Ioana a părăsit domiciliul conjugal şi s-a mutat într-un apartament din Pipera. „Înainte de a se căsători civil în aprilie, Ioana i-a propus lui Ilie să locuiască într-o altă casă. Nu se simţea deloc bine în casa din Primăverii. Deşi e o casă superbă, mobilată foarte frumos, din păcate ea nu îşi găsea locul acolo.”, scrie Ok magazine.

VedeteFoto: Colaj foto

Șerban Huidu dă naștere unui nou scandal. Prezentatorul TV o atacă pe Irina Rimes. „Nu știu dacă e doar obsesia mea, dar nu mai suport piese muzicale pline de versuri neînțelese, inefabile și cântate de 'înțelepți' di pesti Prut. Acum pe toate posturile sunt motani fără voce (The Motans, n. red.), Irine (Irina Rimes, n. red.) închipuite și care urăsc bărbații, Stam (Mark Stam, n.red.) ăla de dracu îl înțelege. Bre, gata, ce e mult strică. Iar voi sunteți în exces”, a zis Șerban Huidu conform Viva.

Iată faţa reală a divelor de la Hollywood. Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow şi Cameron Diaz, fără pic de machiaj. Nu mai seamănă a dive, dar nici nu arată rău, când nu sunt fardate! Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow şi Cameron Diaz au reuşit să păcălească timpul şi nu îmbătrânesc. Sunt frumoase şi fără farduri. Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez (50 de ani) a fost surprinsă recent fără machiaj în New York. Cu toate acestea, ea arăta incredibil de bine. Deşi nu avea nici urmă de fard, nu i-ai fi dat mai mult de 30 de ani, potrivit Click.

Lucruri neștiute din viața lui Renée Zellweger. Actrița revine în fața camerelor, după o pauză de 6 ani. ani. Renée Zellweger a revenit recent în fața camerelor cu rolul lui Judy Garland, din filmul „Judy”, după o pauză de șase ani, perioadă în care și-a dedicat timpul ei și famiiei sale. Actrița este favorită la Premiile Oscar, pentru prestația sa din „Judy”, care a fost una peste așteptări. În filmul „Judy”, Renée a avut parte de o transformare fizică spectaculoasă, dar cel mai impresionant este modul în care trăiește fiecare durere pe care o avea Garland, scrie Libertatea.

Florin Pastramă a fost bătut. Soțul lui Brigitte are capul spart. Florin Pastramă a fost bătut cu bestialitate în plină stradă. Soțul lui Brigitte are capul spart și este lovit la picior. Fostul concurent a mers la Poliție, acolo unde speră să i se facă dreptate. Soțul lui Brigitte a fost surprins în Fundeni cu capul bandajat și cu pantalonii ridicați la piciorul drept, notează Viva.