Mesajul lui Ștefan Bănică Jr după moartea Tamarei Buciuceanu: Mulțumesc pentru tot! Drum lin! Ștefan Bănică Junior a postat un scurt mesaj la câteva ore după ce a primit vestea morții Tamarei Buciuceanu. Artistul și actorul Ștefan Bănică Junior i-a adus un ultim omagiu Tamarei Buciuceanu printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. Bănică Jr a scris câteva rânduri despre marea actriță care s-a stins din viață astăzi la Spitalul Elias din Capitală. "A murit Tamara. Noi ii spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea. In schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare in teatru, televiziune sau in film. Ele nu mor. Ele rămân pentru generații întregi, sa le descreteasca fruntile, sa le cultive. Asta înseamnă până la urma un ARTIST cu A mare! Asta a fost Doamna Tamara Buciuceanu! Mulțumesc pentru tot ce am învățat și m-ai învățat lucrând cu tine. Drum lin, tanti Tama!", a scris Ștefan Bănică Junior pe contul său oficial de Facebook, potrivit Wowbiz.

VedeteFoto: Colaj foto

Pe urmele Nadiei, la dorința mamei. Monica Roșu ne-a dezvăluit cine a împins-o către gimnastică. Fosta campioană la gimnastică Monica Roșu ne-a povestit cum a început drumul ei în sportul de performanță. Tânăra a fost inspirată și motivată de mama ei, din prima clipă. Monica Roșu a luat primul contact cu sportul în casă. Mama ei, mare admiratoare a Nadiei Comăneci, și-a dorit enorm ca fiica ei să calce pe numele „Zeiței de la Montreal”. Practicarea unui sport de performanță încă din copilărie a format-o și a determinat-o pe Monica Roșu să își urmărească îndeaproape țelul. Monica, 32 de ani, s-a retras din activitatea competițională în 2005, după o accidentare, notează Libertatea.

Wiz Khalifa are o nouă iubită? Rapperul în vârstă de 32 de ani a fost surprins de curând cu o femeie misterioasă, imediat după despărțirea de modelul Winnie Harlow. Zvonurile privind relația lui Khalifa și a lui Winnie au pornit de vara trecută și aceștia și-au oficializat relația în octombrie, anul trecut. Deși motivul despărțirii este neclar, se pare că rapperul a decis să își refacă viața. Khalifa are un copil din fosta căsnicie cu Amber Rose. Acesta a fost surprins îmbrățișând o femeie misterioasă în timpul unei seri în oraș alături de prietenii săi. Cine este iubita lui Wiz Khalifa? Numele acesteia este Aimee Aquilar și este destul de cunoscută pe Instagram, scrie Verdict.ro.

Antonia a vorbit despre dependența ei de cumpărături și brand-uri scumpe. Antonia și Alex Velea nu se sfiesc să investească sume serioase de bani în imaginea lor. În pofida dependenței lor de shopping și de brand-uri scumpe, ei reușesc să facă și economii. „Investesc mult în imaginea mea, iar pe lânga asta, investesc și în copii”, a dezvăluit Antonia. Mare parte din încasările cuplului este cheltuită pe haine și accesorii scumpe, de brand. Cu toate astea, Antonia spune că nu golește complet cardurile când face shopping și că a învățat să fie cumpătată și să pună și bani deoparte, conform Unica.ro.

1,7 milioane de euro! Aceasta este suma strânsă de fiica lui Gigi Becali din darul de nuntă. Teodora s-a măritat sâmbătă la Palatul Snagov cu Mihai Theodor Mincu. Nunta anului 2019 a avut loc sâmbăta trecută, la Palatul Snagov. Teodora, una dintre cele 3 fiice ale lui Gigi Becali, s-a măritat, iar tatăl ei a ținut să se dea în spectacol în mijlocul celor peste 700 de invitați. Astfel, Gigi ar fi pus 1 milion de euro într-un cont comun pentru ca tinerii să înceapă cu bine căsnicia. Tânărul cuplu a mai strâns din darul de nuntă alţi 700.000 de euro de la ceilalţi invitaţi. Cei mai darnici au fost Ioan şi Victor Becali, Teia Sponte şi Vasi Geambazi, fiecare dând câte 50.000 de euro, se arată în articolul Libertatea.