Miley Cyrus are un nou iubit. Tânărul avea o pasiune pentru ea de la 12 ani. Miley Cyrus (26 de ani) are un nou iubit și pare că este îndrăgostită peste măsură de acesta. Artista și noul ei partener, cântărețul Cody Simpson (22 de ani), au fost surprinși plimbându-se vineri seara prin Los Angeles. Cei doi au mâncat câte o înghețată și s-au sărutat pasional pe stradă, conform imaginilor surprinse de paparazzi. Cody Simpson a declarat pentru revista People că este foarte fericit de când a început relația cu Miley, pentru că avea o pasiune pentru ea de când avea 12 ani, potrivit Știrile Pro Tv.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Invitați de seamă la botezul fetiței Alessandrei Stoicescu. Cum s-au îmbrăcat nașa Gabi Firea și Viorica Dăncilă. Ținutele care au atras atenția tuturor. Așa cum era de așteptat, Gabriela Firea a purtat și ea două ținute în ziua evenimentului. Dacă pentru slujba de la biserică a ales o rochie din voal de culoare crem, scurtă în față și lungă în spate, pentru petrecerea de la restaurant, soția lui Florentin Pandele a purtat o rochie din dantelă, mulată pe corp. Mirela Vaida a fost artista care a întreținut atmosfera la petrecerea de botez. Vedeta a publicat pe contul de socializare fotografii de la eveniment, relatează Libertatea.

Andreea Esca, mândră de ridurile ei. Știrista e naturală din cap până-n picioare. Andreea Esca are 47 de ani și ca orice femeie este și ea atinsă de trecerea timpului, însă preferă să nu apeleze la artificii estetice pentru a arăta mai tânără. Mai mult, ea nu se folosește nici de aplicațiile telefonului mobil pentru a-și estompa ridurile din colțul ochilor. În cea mai recentă postare a ei pe conturile sociale, Andreea apare zâmbind larg, cu „liniile” vârstei la vedere. Tocmai pentru asta a primit aprecierea fanilor care au felicitat-o pentru frumusețea ei naturală, se arată în articolul Click.ro.

Jennifer Lawrence s-a căsătorit. Unde a avut loc nunta cu Cooke Maroney. Jennifer Lawrence s-a căsătorit, sâmbătă, 19 octombrie, cu alesul inimii sale, în Rhode Island. Actriţa s-a măritat cu galeristul Cooke Maroney, în cadrul unei ceremonii fastuoase. Peste 150 de invitaţi au luat parte la eveniment, printre care mai multe celebrităţi: Emma Stone, Sienna Miller, Amy Schumer, Ashley Olsen, Nicole Richie şi soţul ei, cântăreaţa Adele. Petrecerea de nuntă a avut loc într-un loc exclusivist, Castelul Belcourt din Newport, construit în 1894, menționează Verdict.ro.

Ce se întâmplă, de fapt, cu sumele strânse de lăutari la finalul serii. Adevărul din spatele ploilor de bani. De foarte multe ori, maneliștii pleacă de la nunți sau botezuri cu buzunarele pline, bani pe care îi primesc pe timpul spectacolului, în afara onorariului negociat înainte. Există, însă, și situații în care maneliștii nu doar că nu împart în mod egal, cu trupa, sumele încasate, dar nici măcar ei nu rămân cu banii primiți pe timpul evenimentului. Un patron de local a dezvăluit pentru CANCAN.RO faptul că, mai ales la petrecerile organizate de interlopi, liderii clanurilor profită de momentele în care sunt filmați când dau dedicații, și aruncă cu bani pentru a-și ridica ”cota de piața”, ulterior urmând să își recupereze banii. Tot acesta povestește un episod greu de imaginat în care Florin Salam a fost umilit de unul dintre cei mai temuți membri ai lumii interlope, chiar în noaptea de Înviere, acum un an.