Johnny Depp a fost somat să spună cât bea și ce droguri ia. Necazurile se țin scai de celebrul actor Johnny Depp. Vedeta Piraților din Caraibe a fost somat de judecători să prezinte un raport medical care să conțină date despre consumul de alcool și de droguri. Informațiile vor fi folosite ca probe la procesul în care o acuză pe fosta lui soție de defăimare, motiv pentru care îi cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari. Vedeta susține că acuzaţiile de violenţă domestică sunt o farsă și că astfel ar fi pierdut și rolul lui Jack Sparrow din următorul film "Piraţii din Caraibe", scrie Digi24.

VedeteFoto: Colaj foto

Mihai Trăistariu se numără printre cântăreții controversați din România și, recent, el a dezvăluit unul dintre secretele pe care le-a ținut ascunse până acum. Cu toate acestea, mulți oameni bănuiau deja ce se întâmplă, de fapt, cu acesta. În vârstă de 39 de ani, Mihai Trăistariu a postat un mesaj pe o rețea de socializare. În rândurile așternute pe Facebook, carismaticul artist a mărturisit că suferă enorm din cauza faptului că nu mai este în atenția publicului și încearcă să se facă remarcat prin orice mijloace. Iar postările sale intime de pe Instagram și Facebook se numără printre căile prin care încearcă să cucerească oamenii… sau nu… pentru că unii dintre ei sunt pur și simplu revoltați de fotografiile sau dezvăluirile făcute de acesta, conform Cancan.

Și-au sacrificat sănătatea de dragul siluetei. Cele mai periculoase cure de slăbire urmate de vedete. Preocupate de imaginea lor, vedetele din showbiz au luat, de-a lungul timpului, măsuri extreme din dorința de a slăbi rapid și de a arăta bine: s-au înfometat, au apelat la pastile de slăbit sau au recurs la diete-minune, care le-au pus sănătatea pe butuci. Simona Gherghe a avut dintotdeauna o siluetă impecabilă, însă au fost momente când a considerat că nu e îndeajuns de slabă. În urmă cu câțiva ani, după ce a luat câteva kilograme, a considerat că soluția cea mai rapidă și mai la îndemână pentru a slăbi este să ia pastile, se arată în articolul Libertatea.

Draga Olteanu Matei a împlinit 86 de ani. A fost căsătorită de trei ori, iar pe ultimul soț l-a divinizat. Născută pe 24 octombrie 1933 la Bucureşti, Draga Olteanu Matei este una dintre cele mai cunoscute actriţe de comedie autohtone, care a avut numeroase roluri pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, dar şi în multe filme şi producţii de televiziune. Și viața ei este demnă de film, unul de dragoste am putea spune, căci povestea cu medicul Ion Matei, cel de-al treilea soț, este deosebit de sensibilă și de frumoasă, notează Click.ro.

Ce s-a întâmplat cu Fernando de la Caransebeș. Fernando de la Caransebeș uimea toată suflarea maneliștilor când anunța că se pocăiește! Nu a glumit, chiar a făcut-o, la finalul lunii mai a anului trecut. Gata cu manelele, a trecut la muzică bisericească. Și nu numai atât. Fostul concurent de la ”Românii au talent” a mai dezvăluit că nu există zi în care să nu se roage. A găsit, de când a devenit penticostal, răspunsuri la multele întrebări pe care și le punea. Fostul manelist a dezvăluit că s-a gândit, în urmă cu o lună, să-și facă un rost peste granițele țării. A ales Spania, potrivit Cancan.