Ce spune Xonia despre fața ei umflată. Neagă că ar fi de la intervențiile estetice. După ce a fost acuzată că și-ar fi făcut prea multe injecții în față care nu au avut un rezultat deloc pozitiv, Xonia a oferit primele declarații pe marginea subiectului. Cântăreața a ajuns, într-adevăr, de nerecunoscut, și a vorbit în cadrul unei emisiuni despre problema de sănătate cu care se confruntă. Xonia neagă însă că ar fi vina esteticienilor sau a injecțiilor așa cum se tot zvonește, ci spune că are, de fapt, o problemă medicală care îi face fața să fie atât de umflată. Totuși, aceasta a spus încă nu știe motivul pentru care a ajuns în această situație îngrijorătoare, potrivit Click.ro.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

O divă scumpă. Mihaela Rădulescu cere 5.000 de euro ca să apară la un eveniment monden. Dacă unele vedete autohtone nu ratează nici un eveniment monden și sunt mereu în lumina reflectoarelor, altele abia dacă sunt văzute. Printre cele din urmă se numără Mihaela Rădulescu. Iar principalul motiv nu e depărtarea de casă - diva stă de ani buni la Monaco -, ci prețul cerut de ea ca să-și facă apariția. Fostul jurat de la “Românii au talent” cere minimum 5.000 de euro pentru apariția la un eveniment, au declarat, pentru Libertatea, surse din rândul organizatorilor de evenimente. Ea ar justifica suma prin notorietate și prin faptul că trebuie să vină cu avionul din Monaco la București, așadar, face, la rându-i, o cheltuială importantă.

Rapperul cunoscut ca Puff Daddy își schimbă numele din acte, după ce și-a schimbat numele de scenă de mai multe ori. Rapperul american Sean "Diddy" Combs, în vârstă de 49 de ani, a depus o cerere la Tribunalul Superior din Los Angeles, California, și a solicitat să îi fie schimbat numele din Sean John Combs în Sean Love Combs. În documentele depuse la Tribunalul Superior din Los Angeles, Diddy nu a spus ce motive l-au determinat să ia decizia de a-și schimba numele. În anul 2017, Diddy a glumit despre faptul că vrea să se numească Brother Love, dar atunci nu a făcut demersurile legale pentru a-și concretiza dorința, relatează Digi24.

Chiar dacă, oficial, este căsătorită, jumătatea trupei Andre a fost lovită de săgeata lui Cupidon. De câteva săptămâni, Andreea Antonescu și Ștefan Manolache formează cel mai nou cuplu de pe scena mondenă de la noi din țară. Aflată între divorț și nuntă, sexoasa artistă a vorbit deschis despre momentul când va ”scăpa” de soț, dar și despre cum a fost primită de părinții iubitului ei. Andreea Antonescu zâmbeşte din nou! Artista şi-a găsit liniştea în braţele lui Ştefan Manolache, însă nu şi-a încheiat socotelile cu fostul ei soţ. În acte, jumătatea trupei Andre figurează încă drept o femeie căsătorită, potrivit Cancan.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, scandaluri peste scandaluri în timpul divorțului. Nu au lipsit pozele nud cu artista. Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au decis să își asume relația, după ce s-au împăcat de curând, chiar dacă, în timpul divorțului dintre ei scandalurile s-au ținut lanț. Relația dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp a devenit o certitudine după ce cei doi și-au asumat-o, la câteva săptămâni de la împăcare, chiar dacă, în ultimul an și-au trimis săgeți care mai de care mai ”otrăvite”, foștii soți părând că se urăsc. De altfel, în timpul divorțului dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au fost câteva episoade cât se poate de urâte. Startul a fost dat de fostele cumnate ale lui Carmen de la Sălciua, și de rudele lui Culiță Sterp, cu toții susținând că cea mai sexy cântăreață de muzică de petrecere nu i-ar fi fost fidelă artistului, notează Wowbiz.