Oana Radu a ajuns din nou la 104 kilograme. Cum arată artista acum și ce schimbare a făcut. „Am decis să fac ceva cu viața mea!” Oana Radu a dispărut în ultima perioadă din viața publică, iar acum a dezvăluit și motivul pentru care a făcut asta. Artista a trecut printr-o perioadă grea, iar anxietatea a adus-o pe marginea prăpastiei. Vedeta s-a îngrășat din nou și a ajuns să cântărească 104 kilograme, însă a luat rapid o decizie. Oana Radu a slăbit 30 de kilograme în ultimele 50 de zile, după ce ajunsese, din nou, la o greutate la care nu se simțea deloc bine. Oana a slăbit și are 74 de kilograme, însă vrea să continue. Oana Radu a filmat un jurnal video al procesului său de slăbire, încă din prima zi și l-a postat pe contul său de YouTube, potrivit Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Ce nu știai despre Monica Davidescu și Alexandra Dobre. Aleargă pe tocuri pentru copiii orfani și bolnavi. actrița Monica Davidescu și Alexandra Dobre, director la Primăria Capitalei, care și-au propus să alerge și să strângă bani pentru copiii orfani. Monica Davidescu (47 de ani) este mama unei fetițe de 9 ani și știe cât de mult valorează sufletul unui copil. Când a auzit despre drama a zeci de micuți bolnavi și fără alinarea părinților, și-a spus imediat că trebuie să facă ceva pentru ei. Și a cooptat-o alături de ea pe Alexandra Dobre (27 de ani), directorul general al Centrului pentru Seniori al Municipiului București (CSMB). Împreună vor organiza prima ediție a ”Maratoc - Maratonul pe tocuri”, care va avea loc pe 2 noiembrie, la Arena Naţională din Bucureşti, începând cu ora 10.00, scrie Click.

Imagini din tinerețe cu Andra Măruță. Incredibil cum arăta vedeta. Nu mai puțin de 11 ani au trecut de când Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit! Au devenit apoi părinții a doi copilași, Eva și David. Cum arăta cântăreața la începuturile relației cu prezentatorul TV? Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut pe vremea când moderatorul lucra la TVR 2, după ce a invitat-o pe artistă în platoul emisiunii sale: “Tonomatul de pe doi”. Pe atunci, vedeta avea 19 ani, iar prezentatorul a provocat-o să cânte live, iar ea s-a conformat imediat. Cântăreața a interpretat câteva versuri de-ale artistei internaționale Mariah Carey, iar când a fost pusă să cânte ceva latino, ea a ales o piesă a Thaliei, potrivit Fanatik.ro.

Cum a reacţionat Jane Fonda după ce a fost arestată: gesturile şi declaraţiile făcute de actriţă. Actriţa americană Jane Fonda (81 de ani) a fost arestată chiar în timp ce accepta un premiu BAFTA pentru întreaga carieră. Ea şi-a dus la bun sfârşit discursul şi a afişat o atitudine jovială. Jane Fonda a acceptat premiul Stanley Kubrick Britannia Award pentru excelenţă din partea British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) în timp ce era încătuşată la Washington, în urma unui protest care atrăgea atenţia asupra schimbărilor climatice. Jane Fonda nu a putut fi prezentă în persoană la ceremonia desfăşurată la Beverly Hilton, aşa că a dorit să mulţumească printr-un apel video, ocazie cu care spectatorii au avut surpriza de a o vedea pe actriţă încătuşată de poliţie pe treptele Capitoliului, notează Adevărul.ro.

Horia Brenciu despre regimul său alimentar. De ce nu poate să slăbească. Horia Brenciu a vorbit despre regimul său alimentar, dar şi despre motivul care îl împiedică să slăbească. Este ”one man show”, are carismă și priză la public. Iar emisiunea în care Horia Brenciu este jurat se bucură de audiențe record. Juratul de la Vocea României recunoaşte că mai trece şi pe la fast-food, însă nu asta este marea lui problemă. Artistul mărturiseşte că silueta lui a avut de suferit din cauza lipsei de timp. Este mereu pe fugă, motiv pentru care nu acordă alimentației atât de multă atenție cât ar fi necesară, se arată în articolul Cancan.ro.