Averea lui Mihai Constantinescu, doar cântecele sale. Artistul a pierdut o casă și a avut mari probleme financiare. Artistul atât de prolific și iubit de o țară întreagă nu a avut și câștiguri pe măsura muncii și dăruirii sale. Mihai Constantinescu a avut perioade în viață în care n-a dus-o bine deloc. Una dintre marile lovituri pe care le-a primit artistul a fost pierderea locuinței în care locuise vreme de 20 de ani. Era o casă naționalizată, iar în 2007 – atunci când proprietarii imobilului au revenit în țară – artistul a fost somat să părăsească locuința. Era vorba despre un imobil din Strada Sandu Aldea, potrivit Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Dina Cocea, actrița care l-a vrăjit pe liderul comunist Gheorghe Gheorghiu Dej. Dina Cocea a fost una dintre cele mai frumoase şi mai talentate actriţe românce. A avut o carieră fabuloasă vreme de 70 de ani. Despre actriţă s-a spus că ar fi avut o legătură foarte discretă cu liderul comunist Gheorghe Gheorghiu Dej. Actrița s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani, pe 28 octombrie 2008. O actriţă talentată, o femeie extrem de frumoasă, elegantă și o ținută majestuoasă. Aşa a rămas în memoria fanilor şi a cunoscuţilor marea actriţă de teatru Dina Cocea. Despre actriţă s-a spus că ar fi fost iubita baronului Manfred von Killinger, pe vremea când acesta a fost ambasadorul Germaniei în România.Se spune, de asemenea, că ar fi avut o legătură foarte discretă cu liderul Gheorghe Gheorghiu Dej, conform Click.ro.

Ed Sheeran, cea mai bogată vedetă britanică sub 30 de ani. Muzicianul Ed Sheeran aproape şi-a dublat averea în ultima perioadă şi a devenit în acest an cea mai bogată vedetă tânără din Marea Britanie, relatează Press Association. Interpretul melodiei ″Shape Of You″, în vârstă de 28 de ani, conduce în clasamentul realizat anual de revista britanică de divertisment ″Heat″ cu cele mai bogate vedete cu vârsta de 30 de ani sau mai puţin din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord. Averea lui Sheeran a ajuns de la circa 94 de milioane de lire în 2017 la 170 de milioane de lire. În clasamentul de anul trecut, Ed Sheeran ocupa poziţia a doua, însă a depăşit-o pe Adele după ce aceasta a împlinit 31 de ani în luna mai, scrie Știrile Pro Tv.

Halsey și Evan Peters formează un cuplu oficial. Cei doi au venit împreună la petrecerea American Horror Story dată de Halloween costumați în duo-ul iconic Sonny și Cher. Ba chiar, acestea nu sunt singurele costumații asortate pe care cei doi le-au ales. Aceștia s-au mai îmbrăcat și ca Juggalos, ce reprezintă fanii unei trupe. Halsey chiar a postat o poză ce îi înfățișează pe cei doi, fanii reacționând imediat. Deci, se pare că ei vor să ducă totul la următorul nivel, deși până acum relația a fost discretă. Cântăreața și actorul au început să iasă împreună luna trecută, chiar dacă Halsey a împărtășit cu fanii pe un site de socializare pasiunea sa față de Evan ani la rând, se arată în articolul Verdict.ro.

Crisitna Ich, în stare gravă. Au apărut complicații după ce a născut: ” Nu sunt bine”. Cristina Ich a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta a născut în mare secret în băiețel perfect sănătos, vineri seara, pe 25 octombrie, la un spital din Capitală. Şatena a anunțat dinainte că va lua o pauză de pe reţelele de socializare, ceea ce s-a şi întâmplat, până azi dimineaţă, când a făcut o postare pe Instagram, în care anunţă o veste nu tocmai bună. Dacă băieţelul, Noah Alexandru, este foarte bine, Cristina, din păcate, acuză probleme de sănătate, însă este optimistă că recuperarea ei se va termina cu bine, notează Cancan.ro.