Tudor Chirilă a fost la noul ministru al Educaţiei pentru a-i transmite miile de semnături ale românilor care vor o schimbare: mesajul artistului. Actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă, care a criticat în repetate rânduri sistemul de învăţământ românesc, i-a făcut o vizită noului ministru al Educaţiei, Monica Anisie, pentru a-i înmâna cele peste 35.000 de semnături ale românilor care aşteaptă ca lucrurile să se schimbe pentru binele generaţiilor viitoare şi au cerut acest lucru printr-o petiţie pe care a lansat-o chiar artistul. Lacunele sistemului de învăţământ românesc reprezintă una dintre temele care îl preocupă pe Tudor Chirilă şi despre care a vorbit în repetate rânduri, fiind de părere că şcoala românească eşuează în a stimula pasiunea de a învăţa. De Ziua Copilului, artistul a semnat un text în care a subliniat că sistemul de educaţie este „învechit, apăsător, frustrant“ şi nu stimulează „gândirea critică, abilităţile emoţionale şi de relaţionare“, conform Adevărul.ro.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Alain Delon împlinește 84 de ani. Viața secretă și marile iubiri ale legendarului actor francez. Legendarul actor francez Alain Delon împlineşte venerabila vârstă de 84 de ani. Din păcate, starul se află într-o stare precară de sănătate după un accident vascular cerebral pe care l-a suferit anul acesta, în ziua de 14 iunie. Se târăşte ca un animal rănit! Născut sub semnul scorpionului, Alain Delon, cu o avere de 82 de milioane de euro, a trăit ultima parte din viaţă singur şi deprimat, ascuns la reşedinţa sa din Loiret. Mare seducător, fostul sex-simbol al cinematografiei franceze a avut numeroase relaţii amoroase. Pe cântăreaţa Dalida, care s-a sinucis în 1987, la 54 de ani, a cunoscut-o în anii 1950 şi au trăit o idilă secretă la Roma. În anii 1970, s-au regăsit şi au cântat împreună cântecul “Paroles”, din nou apropiaţi. Cu actriţa Romy Schneider, care a murit în 1982, notează Click.ro.

E grea viața cu 6 copii! Anca Serea a găsit, în sfârșit, o bonă și și-a adus și mama să o ajute. Viața cu 6 copiii este frumoasă, dar și complicată pentru Anca Serea și Adrian Sînă, care trebuie să facă față cerințelor și provocărilor fiecărui membru al familiei. Prin urmare, un ajutor extern le este necesar. În urmă cu trei săptămâni, Anca Serea anunța că e în căutare de bonă, principala cerință fiind ca femeia să iubească foarte mult copiii. Vedeta se bazează și pe ajutorul necondiționat al mamei sale, care se simte cel mai bine în mijlocul nepoților, arată Libertatea.

Will Smith, operat de o tumoare precanceroasă. Actorul american Will Smith a fost operat de o tumoare precanceroasă apărută în colon, detectată în timpul unui control de rutină, potrivit contactmusic.com. Cântăreţul în vârstă de 51 de ani a spus că a făcut un control de rutină, o colonoscopie, recomandată bărbaților cu vârsta peste 50 de ani, pentru că astfel pot fi detectate semnele incipiente de cancer și alte maladii. Will a difuzat, de altfel, o înregistrare video a procedurii sale medicale, „I Vlogged My Colonoscopy”, pe canalul său de YouTube, pentru a le arăta fanilor că aceasta nu este atât de deranjantă și rușinoasă pe cât se tem mulți, scrie Cancan.ro.

Gabriela Cristea, detalii despre a treia sarcină: „Știu că ne doriți și un băiețel”. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună două fetițe minunate, pe Bella Victoria Margot, în vârstă de 2 ani, și pe Thea Iris Selena, născută în luna martie a acestui an, însă ideea de a deveni și părinți de băiețel continuă să le încânte sufletul. Gabriela Cristea, în vârstă de 40 de ani, și Tavi Clonda, 35 de ani, au tot fost întrebați despre o eventuală sarcină, fanii fiind nerăbdători să afle care sunt planurile celor doi în această privință. Îndrăgita prezentatoare de televiziune a făcut lumină în acest caz și a explicat care sunt intențiile de viitor cu privire la o nouă sarcină, relatează Unica.ro.