Parastas cu pizza la 7 ani de la moartea lui Iurie Darie. Cu ochii în lacrimi şi, ca de obicei, cu fotografia lui Iurie Darie în piept. Aşa a apărut Anca Pandrea ieri dimineaţă, în cimitirul Sfânta Vineri din Capitală. S-au împlinit 7 ani de când iubirea vieţii ei, Iurie Darie, a părăsit această lume, astfel că i-a organizat o slujbă de pomenire şi a dat de pomană vin şi pizza. Circa 20 de oameni au venit sâmbătă la mormântul lui Iurie Darie, să-l pomenească şi să-i fie alături Ancăi Pandrea, notează Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Cum arată vedetele noastre fără pic de machiaj și fără filtre. Iulia Albu a dat dovadă de un gest de curaj, postând pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare fără pic de machiaj. Spectaculos este că, la cei 38 de ani ai săi, vedeta are un chip fără cusur, luminos, lipsit de pete pigmentare și de riduri evidente. Se pare că aceasta a avut mare grijă de tenul ei de-a lungul timpului, apelând la diverse tratamente, mai ales că, așa cum singură a recunoscut, în adolescență a avut probleme serioase cu acneea, scrie Viva

Ilinca Vandici: "Mi s-a întâmplat să întreţin un bărbat, şi nu o dată, ci de două ori!" „Mi se părea absolut normal ca dacă eu muncesc şi am posibilitatea să te ajut, te ajut fără probleme, că tu poate ai o pasă proastă sau o perioadă. Şi mi s-a întâmplat asta, chiar de două ori. Am avut parte de foarte multe încercări, de foarte multe momente de cumpănă, de nesiguranță, de nelinişte, de abandon, pur şi simplu, pentru că eu am şi trecut prin majoritatea televiziunilor de top din România, încercând să-mi găsesc locul", a spus Ilinca Vandici conform Ok magazine.

Simona Pătruleasa, ştirista Kanal D, a sărbătorit 15 ani de la debutul tv. „Am împlinit 10 ani la Kanal D şi 15 de când sunt la tv. Petrec mai puţin timp în redacţia ştirilor şi mai mult cu fiica mea, Ingrid (8 ani). De luni până vineri, facem teme, ne plimbăm, iar în weekend sunt la ştiri, unde mai vine și ea cu mine. Este o năzdrăvană în clasa a doua și e foarte simpatică. Când era mai mică, era fascinată de televiziune după ce a fost la câteva emisiuni”, a zis Simona Pătruleasa potrivit Click.

Interviu exclusiv cu Radu, fiul lui Ștefan Bănică: „Tata m-a trimis acasă după ore întregi de repetiții. Am suferit!” „Am moștenit talentul, îmi place foarte mult să cânt, am făcut pian foarte mulți ani, am făcut și cursuri de dans cu Elwira Petre, soția lui Mihai Petre, mi-ar plăcea să mă arunc și în industria muzicală, dar deocamdată s-a ivit teatrul primul și mă voi focusa pe el. Am mers de multe ori la castinguri. Având acest nume, sunt avantaje și dezavantaje”, a spus Radu pentru Libertatea.