Tom Cruise, prea bătrân pentru cascadorii. Scriitorul britanic Lee Child (65 de ani), după cărţile căruia s-au realizat filmele de succes cu Jack Reacher, e dezamăgit de Tom Cruise. El spune că actorul, care a ajuns la vârsta de 57 de ani, este prea bătrân pentru a mai juca în filme de acţiune. Tom Cruise a jucat în două filme cu Jack Reacher, care s-au bucurat de succes. Însă Lee Child nu îl mai vrea în rolul lui Reacher, fiindcă nu are fizicul potrivit pentru acest personaj. În cărţile lui Child, Jack Reacher este descris având înălţimea de 1,95 metri, cu palme de dimensiunea unor farfurii. Iar Cruise are înălţimea de numai 1,70 metri. Şi, în plus, în opinia scriitorului, actorul s-a ramolit, scrie Click.ro.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Meghan şi Harry, marginalizaţi de familia regală: „Nu vorbeşte nimeni cu ei, nu îi întreabă cum se simt“. După ce prinţul Harry s-a plâns de presiunea mediatică şi a recunoscut că nu mai are o relaţie apropiată cu prinţul William, ceilalţi membri ai familiei regale ar fi luat distanţă de el şi Meghan Markle. O sursă apropiată Palatului Buckingham a dezvăluit că, în prezent, prinţul Harry (35 de ani) şi soţia lui, fosta actriţă Meghan Markle (38 de ani) au devenit un fel de intruşi în familia regală britanică şi că nimeni nu îşi mai doreşte „să vadă ce fac“ sau „să le mai vorbească“, potrivit Adevărul.ro.

Ce bine se ţin Pamela Anderson şi Nicole Kidman la 52 de ani. Care sunt secretele divelor. Actriţele Pamela Anderson şi Nicole Kidman arată foarte bine, încât nu îţi vine să crezi au 52 de ani, datorită secretelor pe care le-au dezvăluit recent. Amândouă au trupuri de adolescentă şi nu au riduri pe faţă. Pamela Anderson şi Nicole Kidman au ajuns amândouă la vârsta de 52 de ani şi au mărturisit care sunt secretele prin care au învins bătrâneţea. Pamela a fost surprinsă, ieri, arătând mai bine ca niciodată la Brisbane, în Australia. Actriţa Nicole Kidman a pozat recent pentru revista “Vogue”, care a vrut să arate ce bine se ţine diva, deşi a trecut de 50 de ani. Vedeta a dezvăluit că îşi păstrează trupul perfect pentru că practică intens înotul şi face gimnastică, arată Click.ro.

Maria Cârneci, diagnosticată cu o boală teribilă. Soțul cântăreței a murit ieri. Maria Cârneci și rudele sale trăiesc o perioadă neagră din viețile lor. Soțul cântăreței a murit ieri, în urma unor complicații apărute după operația chirurgicală la care a fost supus. Puțini știu însă că, în prezent, artista de muzică populară se află sub tratament, după ce ea a fost diagnosticată cu o boală teribilă. În urma unui control, Maria Cârneci a primit cu lacrimi în ochi diagnosticul medicilor: hepatita C. După ce a aflat că suferă de aceeași boală care a curmat viața altor două cântărețe de la noi: Ileana Ciuculete și Denisa Răducu, îndrăgita vedetă a făcut-o să se implice într-o campanie de informare despre această boală, relatează Cancan.ro.

Paula Chirilă a făcut o declarație surprinzătoare la doi ani de la divorț: „Îmi doresc să am mulți copii!” După o perioadă de agonie, Paula Chirilă se simte mai pregătită ca niciodată să-și refacă viața. Ba chiar are curaj să afirme faptul că vrea să devină mamă din nou, cu atât mai mult cu cât și fiica ei i-a transmis clar și răspicat faptul că și-ar dori un frățior. Paula Chirilă are o fetiță, Carla, în vârstă de 10 ani, din căsătoria cu Marius Aciu, mariaj încheiat în urmă cu doi ani. Recent, actrița a fost pusă în dificultate chiar de fiica ei, care i s-a plâns că e singură, se arată în articolul Libertatea.