Mesajul transmis de Tina Turner la împlinirea a 80 ani. Ce vedete au felicitat-o. Tina Turner a împlinit, marți, 80 de ani, cântăreața americană fiind felicitată, prin intermediul rețelelor sociale, de numeroase vedete de pe mapamond, dar și de milioane de fani. Asaltată de milioane de mesaje, cântăreaţa le-a mulţumit la sfârşitul zilei tuturor. Tina Turner a postat un mesaj în care le-a spus că se simte bine, după ce a avut o serie de probleme medicale, și le-a răspuns acestora la întrebarea: “Cum s-a văzut ea la vârsta de 80 de ani?” Tina Turner a trecut printr-un transplant de rinichi, donat chiar de soţul ei, și s-a tratat de cancer. În cei 60 de ani de carieră, artista a vândut peste 200 de milioane de discuri şi a câştigat 8 premii Grammy, potrivit Știrile Pro Tv.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Soţia lui Robbie Williams nu îl lasă pe artist să se bată în ring cu Liam Gallagher. Soţia lui Robbie Williams a făcut knockout planurile cântăreţului britanic de a-şi regla în ringul de box conflictul cu Liam Gallagher, fost component al trupei Oasis. Robbie Williams, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit că a apelat la organizatorul de competiţii de box Eddie Hearn pentru un potenţial meci între el şi Gallagher, în vârstă de 47 de ani. Între cei doi există unul dintre cele mai faimoase conflicte de pe scena muzicii pop britanice, datând din perioada anilor '90, scrie Digi24.

Simona Halep, lux şi opulenţă. Incredibil cât a plătit fostul lider WTA pentru o noapte de cazare în Paris alături de iubitul Toni Iuruc. Simona Halep şi Toni Iuruc nu se mai feresc de ochii lumii şi profită din plin de relaţia lor. Cei doi îndrăgostiţi au petrecut zile de poveste în oraşul în care sportiva a cucerit primul său turneu de Grand Slam din carieră, Roland Garros. Simona Halep şi iubitul s-au cazat la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Paris, unde au plătit sume uriaşe pentru cele mai bune condiţii. Conform cancan.ro, cei doi au scos din buzunare 3000 de euro/noapte la Plaza Athenee Hotel, unde au mai fost cazaţi, de-a lungul timpul, nume uriaşe din toate domeniile, precum: Mariah Carey, Cristiano Ronaldo, Charlize Theron, Britney Spears sau Bella Hadid, notează Telekomsport.ro.

Cristina Ich a fost cerută în căsătorie de Alex Piţurcă! Primele imagini cu inelul de logodnă. Frumoasa șatenă, considerată Angelina Jolie de România, a trecut ieri prin emoții mari. Aceasta a primit de la iubitul ei, Alex Pițurcă, cel mai frumos cadou. Mai exact, a fost cerută în căsătorie. Deși în weekend cei doi s-au certat și au fost la un pas de despărțire, Alex și Cristina și-au rezolvat problemele și acum au planuri mari de viitor. În umă cu o lună, cei doi au devenit părinții unui băiețel de nota 10, pe nume Noah, iar cum fiul lui Victor Pițurcă a decis să renunțe la burlăcie, pentru femeia care l-a făcut tătic, arată Libertatea pentru femei.

Ce se întâmplă în aceste clipe cu Mario Iorgulescu! Tatăl lui, Gino, s-a destăinut, în sfîrșit, prietenilor din țară! În urmă cu aproximativ două luni, lumea mondenă din România a fost, pur și simplu, șocată! Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu, un tip cu o comportament controversat prin cercurile din showbiz, a fost implicat într-un grav accident pe Șoseaua Chitilei. Tânărul, în vârstă de 24 de ani, a pierdut controlul mașinii sale, un Aston Martin DBS, și a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism, în care se afla un bărbat de 34 de ani, care a decedat pe loc. Mario Iorgulescu rămâne internat la spital, în Italia! ”S-a întremat și poate merge chiar la plimbare prin curtea clinicii.” Din fericire, după ce a fost pus pe un tratament intensiv, starea băiatului Ligii Profesioniste de Fotbal s-a îmbunătățit considerabil, relatează Wowbiz.ro.