Dana Nălbaru recunoaște că relația cu Dragoș Bucur nu este perfectă: ”Acasă ne mai batem cap în cap.” Cine spune că nu s-a certat niciodată cu partenerul de viață, fie nu locuiește în aceeași casă, fie minte cu nerușinare. Asemenea oricărei familii normale, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au și ei momente când ajung să aibă discuții aprinse. Extrem de sinceră, Dana Nălbaru ne-a mărturisit că ea și Dragoș Bucur au o relație cât se poate de firească și că nu-și dorește să pozeze într-un cuplu impecabil doar pentru a da bine în fața publicului. Părinții a trei copii, dar și extrem de activi din punct de vedere profesional, cei doi ajung și la momente tensionate, care debutează cu mici certuri. Dacă pe plan personal găsesc ce să-și reproșeze unul altuia, profesional nu ajung să se certe niciodată, cel puțin asta declară Dana Nălbaru, potrivit Libertatea.ro.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

38 de ani de la moartea lui Natalie Wood. Căpitanul vasului de la bordul căruia a dispărut actriţa face noi declaraţii. Un telefon de pe barca lui Robert Wagner (foto sus) a anunţat că cineva a dispărut de pe iahtul lui, ancorat în largul insulei Catalina, la 41 kilometri sud-vest de Los Angeles. La momentul plecării în voiajul pe mare, la bordul vasului se aflaseră el, soţia lui, Natalie Wood, actorul Christopher Walken şi căpitanul iahtului, Dennis Davern. La şase ore după acel telefon, trupul neînsufleţit al lui Natalie a fost găsit plutind în Oceanul Pacific. În 1981 Natalie îşi câştigase pe deplin statutul de icon al Americii, cu tot cu rădăcinile ei ruseşti pe care nu şi le renegase niciodată. Cu-atât mai mult moartea ei prin înec, la doar 43 de ani, a învolburat apele din Cetatea Filmului, scrie Click.ro.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au hotărât: renunță la divorț și ”lucrează la un bebeluș.” Bianca Drăgușanu și soțul ei, Alex Bodi, au ”dat-o la pace” și au renunțat, momentan, la acțiunea de divorț. Din câte se pare, cel mai mediatizat cuplu din showbiz-ul românesc a ajuns la un compromis, iar acum ”lucreză” intens ca să devină… trei. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, bărbatul care a dus-o pe vedetă pentru a doua oară în fața ofițerului de stare civilă, au renunțat la acțiunea de divorț. Din câte se pare, cei doi au ajuns la o variantă de compromis, iar vedeta i-a acordat încă o șansă soțului ei. Asta după ce Alex Bodi i-ar fi promis că nu o să mai fie violent și va face tot posibilul ca lucrurile să fie ”roz”, iar viața lor de cuplu să se transforme doar în ”lapte și miere”, conform Libertatea.

Andra și Măruță, așa cum nu i-ai văzut niciodată la televizor. Nu e ușoară viața de vedetă, pentru că renunți cam la tot ce înseamnă intimitate. Andra și Cătălin Măruță ar putea însă candida cu succes la titlul de cel mai popular cuplu de vedete. Aceștia nu doar că nu refuză niciodată un fan care le solicită o fotografie, însă o fac mereu cu zâmbetul pe buze, și nu vorbim aici de momentele în care știu că sunt filmați sau în care sunt pe scenă. O dovadă în acest sens o reprezintă și imaginile surprinse recent de paparazzi WOWbiz.ro. Cei doi au făcut un adevărat spectacol la un supermarket, acolo unde s-au fotografiat cu fanii care au năvălit pe ei. Au făcut-o însă în cel mai natural mod posibil și nu s-au limitat la asta, au schimbat câteva vorbe cu admiratorii lor.

Ioana Ginghină, probleme cu fiica sa: „N-am crezut că se poate schimba peste noapte.” Ioana Ginghină are probleme cu fiica sa, Ruxandra, în vârstă de 11 ani. Actrița a făcut primele dezvăluiri despre perioada prin care trece. Ioana Ginghina și Alexandru Papadopol și-au spus adio după 12 ani de căsnicie. Cei doi actori au rămas, însă, în relații bune de dragul fiicei pe care o au împreună. Ruxandra a rămas în grija mamei și cele două locuiesc în continuare în casa în care au stat alături de Alexandru Papadopol, însă Ioana se gândește serios să se mute din vila care se află în apropiere de București. Ioana Ginghină are o relație foarte strânsă cu fiica ei, Ruxandra. Actrița i-a dezvăluit multe lucruri din trecutul său, printre altele povestindu-i și despre pictorialul nud pe care l-a realizat pentru o revistă destinată bărbaților, arată Unica.ro.