Kate Middleton a dezvăluit că Prințul Louis vorbește. Nu o să crezi care e cuvântul lui preferat. Recent, Prințul Louis, mezinul Ducilor de Cambridge, a împlinit 20 de luni, iar mama lui, Kate Middleton, a dezvăluit că puștiul a devenit extrem de „lipicios”, dar și vorbăreț. Unul dintre copiii din public a zis: „Me! Me!” (Eu! Eu!), în timp ce ridica mânuța pentru a-i atrage atenția ducesei. Atunci, Kate Middleton l-a ciupit de obrăjori și i-a spus: „Îmi aduci aminte de micul meu Louis, care spune încontinuu eu, eu, eu și vrea să meargă peste tot cu mine”, notează Viva.

VedeteFoto: Colaj foto

Horia Brenciu, fără mamă de la 11 ani: «Drama și amintirile te învăluie și te doboară». Horia Brenciu (47 de ani) este singurul jurat ai cărui părinţi nu vin în culise să îl susţină. Mama lui a murit răpusă de cancer pe când el avea 11 ani. „Cu cât eşti mai mare în vârstă, cu atât gaura şi drama şi amintirile te învăluie şi te doboară. E ca şi când vârsta este direct proporţională cu gaura în suflet. La 11 ani nu aveam prea multe amintiri cu mama, dar simţeam că pierd ceva important”, a spus Horia Brenciu conform Click.

Jojo şi Paul Ipate şi-au dus copiii în Dubai. Ce au făcut în vacanţă. Jojo, Paul Ipate şi cei doi copii ai lor au ales să petreacă de Moş Nicolae în Dubai. Experienţa a fost una unică, mai ales că a fost pentru prima oară când micuţa Zori a zburat cu avionul. „Suntem un pic obosiţi pentru că am călătorit noaptea, însă vom coborî să mâncăm ceva şi după puţină odihnă o să fim gata pentru întreaga experienţă”, a scris actriţa pe Facebook potrivit Ok magazine.

Ilinca Vandici, despre infidelitatea în cuplu: «Eram o marionetă pentru el». Vedeta Kanal D a dezvăluit că nu a fost cea mai norocoasă persoană în dragoste şi că problemele în amor i-au afectat şi proiectele profesionale. „Da, și eu am fost înșelată! N-am vorbit despre acest lucru până acum de teamă, însă acum simt că voi veți înțelege și mai bine cine sunt, prin dezvăluirile pe care vi le fac... O relație de iubire poate avea din păcate și părți mai puțin fericite pe care nu trebuie sa le lăsam sa ne copleşească!” a declarat Ilinca conform Click.

Feminin vs. androgin. De când a anunţat că are un copil transsexual, Charlize Theron şi-a schimbat radical imaginea. De câteva luni bune, starul hollywoodian şi-a schimbat complet garderoba şi atitudinea, preferând ţinutele masculine, părul scurt şi o mina mult mai severă ca-n trecut. În aprilie anul acesta, Charlize a anunţat întreaga lume că fiul ei, Jackson (7), este, de fapt, fetiţă. Cel puţin aşa se simte copilul şi aşa îşi doreşte să trăiască, îmbrăcat cu rochiţe şi jucându-se cu păpuşi, scrie Ok magazine.