Forbes - Taylor Swift, Kanye West şi Metallica, între artiştii cu cele mai mari venituri în 2019. Taylor Swift, cu 185 de milioane de dolari, conduce în lista Forbes care calculează veniturile înregistrate între iunie 2018 şi iunie 2019. Ea este urmată de Kanye West, cu 150 de milioane de dolari, Ed Sheeran, cu 110 milioane de dolari, The Eagles, cu 100 de milioane de dolari, Elton John, cu 84 de milioane de dolari, Beyoncé şi Jay-Z, la egalitate, cu câte 81 de milioane de dolari, Drake, cu 75 de milioane de dolari, Diddy, cu 70 de milioane de dolari, şi Metallica, pe locul al zecelea, cu 68,5 milioane de dolari. Artiştii care completează topul 10 au câştigat de pe urma lansării de albume şi a turneelor întreprinse, potrivit News.ro.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Ce pedeapsă riscă What’s Up după scandalul cu iubita lui. Tânăra nu a depus plângere. Artistul What’s Up a dat o reprezentanție la secția de poliție, dar nu a primit aplauze, ci un dosar penal. Cântăreţul, cunoscut de fani drept What’s Up, a fost audiat luni seară, după ce iubita lui a sunat la 112 și a declarat că ar fi lovit-o. Pentru că a fost recalcitrant, agenții care au ajuns la fața locului l-au încătușat și l-au dus la secție, unde nu s-a potolit. Acum, Marius Ivancea, pe numele său din buletin, este cercetat pentru ultraj și trebuie să se prezinte periodic la poliție. Încătuşat şi luat cu maşina de poliţie de la locuinţa iubitei, cântăreţul nu a părut afectat de cele întâmplate când a ajuns la secţie. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ultraj şi l-au plasat pe Marius Ivancea pentru următoarele 60 de zile sub control judiciar, conform Știrile Pro Tv.

Cauza morții rapperului Juice Wrld la 21 de ani. Ce au descoperit polițiștii în avionul lui privat. Rapperul american Juice Wrld ar fi murit din cauza unei supradoze de opioide, iar la bordul avionului său privat poliția ar fi găsit droguri, arme și muniție. Un agent federal care se afla la aeroportul din Chicago pentru a verifica avionul privat al rapperului Juice Wrld i-a administrat cântăreţului antitodul pentru opioide Narcan, acesta trezindu-se pentru câteva momente, înainte să moară, au declarat luni autorităţile americane. În timpul raziei desfăşurate în interiorul unui hangar, un câine poliţist a detectat mai multe bagaje suspecte la bordul avionului. Înăuntru au fost găsite mai multe pachete de canabis - platforma tmz.com scrie despre o cantitate de 30 de kilograme de droguri -, câteva sticluţe de sirop de tuse, trei pistoale, gloanţe şi o revistă despre muniţie, a mai spus purtătorul de cuvânt al poliţiei, scrie Digi24.

De ce a murit de fapt, Andrei Ciobanu. Era deja mort cu o zi înainte de accident. Răzvan Ciobanu a avut o moarte teribilă și a lăsat un gol în lumea showbiz-ului. Sfârșitul tragic al acestuia a fost învăluit de mister și a ridicat multe semne de întrebare. Avocata lui Răzvan Ciobanu, Laura Vicol, a facut lumină în acest caz și a dezvăluit cauza clară a decesului. Laura Vicol a dezvăluit că designer-ul nu a decedat la data de 29 aprilie, așa cum s-a crezut luni întregi. El s-a stins cu o zi înainte, pe 28 aprilie, în jurul orei 23:00, din cauza unui atac cerebral. ”Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… Deci, el, practic, când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral. Din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort”, a mai declarat avocata, arată Cancan.ro.

Ingrid De Oliveira, asediată după ce s-a aflat ce a făcut în satul Olimpic: "Am fost hărţuită de întreaga lume." Ingrid De Oliveira, o sportivă medaliată cu argint la Jocurile Panamericane şi participantă la Jocurile Olimpice de la Rio, şi-a scos la iveală calvarul prin care a trecut după competiţia din Brazilia, după ce presa a aflat că a întreţinut relaţii sexuale în Satul Olimpic. Săritoarea în apă a oferit un interviu pentru UOL Deporte prin care şi-a spus povestea: „Am fost hărţuită de întreaga lume. M-au asediat! Am primit oferte să joc în filme porno, să apar în reality show-uri cu tentă sexuală. Şi mi-am pierdut slujba. Am fost atacată de media din toată lumea. Există poveşti pe care nu le-am trăit”, şi-a început istorisirea Ingrid De Oliveira, citată de TelekomSport.ro.