Cine a fost cel mai bine plătită vedetă pe Instagram în 2019: a câştigat peste un milion de dolari pentru fiecare mesaj sponsorizat. Cel mai bine plătită vedetă pe Instagram în 2019 a câştigat câte 1,26 de milioane de dolari pentru fiecare mesaj sponsorizat, potrivit unui top întocmit de reţeaua socială. Vedeta TV şi proprietara unei companii de cosmetice Kylie Jenner (22 de ani), membră a familiei Kardashian, se află pe primul loc în topul celor mai bine plătite celebrităţi de pe platforma socială online Instagram, aceasta câştigând câte 1,26 de milioane de dolari pentru fiecare mesaj sponsorizat. Este al doilea an consecutiv în care Kylie Jenner ocupă poziţia fruntaşă în acest clasament, scrie Adevărul.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Cum arăta Angelina Jolie în adolescență și cum arată acum. Prin ce transformări a trecut vedeta. Angelina Jolie este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. De-a lungul anilor, vedeta a trecut prin numeroase schimbări de look. Angelina Jolie este frumoasă, însă sunt voci care susțin că frumusețea sa se datorează și intervențiilor estetice pe care aceasta și le-ar fi făcut. Printre intervențiile la care aceasta ar fi rinoplastie, lifting facial și corectarea bărbiei. De altfel, unele diferențe se observă în fotografiile care o prezintă pe Angelina Jolie așa cum arăta ea în adolescență și cum arată acum, conform Libertatea.

Surpriză uriașă în showbiz! Andreea Bălan, însărcinată pentru a treia oară? Trupa André s-a reunit și a susținut un concert, în week-end-ul trecut, la Romexpo. Fanii au fost încântați de această întâlnire, iar atmosfera s-a dovedit a fi incendiară. Vedetele au fost felicitate, în mediul online, pentru prestația lor, iar Andreea Bălan a mulțumit, pe pagina de socializare, celor 5.000 de spectatori prezenți la eveniment. Numai că a ieșit la iveală și un… detaliu care le-a dat multora de gândit. Este vorba despre burtica Andreei, destul de rotunjită, iar speculațiile au apărut imediat. Este vedeta însărcinată pentru a treia oară? Deocamdată, Andreea Bălan nu a făcut ”marele anunț”, însă admiratorii ei continuă să se întrebe dacă nu cumva showbizul autohton va avea parte de încă o surpriză, arată Cancan.ro.

Ed Sheeran desemnat artistul deceniului în Marea Britanie. Reacția cântărețului. Cântăreţul şi compozitorul Ed Sheeran a fost desemnat de Official Charts Company artistul britanic al deceniului în care Adele domină topul albumelor. În perioada 2010 - 2019, el a avut 12 single-uri clasate pe primul loc în topul britanic, mai mult decât oricare alt artist. În plus, a petrecut cele mai multe săptămâni - 79 - pe primul loc atât în clasamentul albumelor, cât şi al single-urilor. „Shape Of You” a fost cel mai de succes cântec în această perioadă, cu 14 săptămâni petrecute pe primul loc şi a fost vândut în peste 4,5 milioane de copii. Într-un mesaj, Sheeran a mulţumit fanilor: „Mulţumesc tuturor pentru sprijinul oferit în ultimii zece ani, mai ales fanilor mei minunaţi. Pentru următorii 10!”, potrivit Știrile Pro Tv.

Exclusiv! Florin Chilian: “Viaţa e grea şi prea lungă. Nu credeam că o să ajung la 50 de ani". Florin Chilian împlineşte pe 14 decembrie 51 de ani. Înainte de aniversarea pe care se pregăteşte să o bifeze, artistul a fost invitatul Danei Săvuică la "E OK! să fii vedetă?!" “Viaţa e grea şi prea lungă. Numai tâmpiţii zic că e scurtă. Mi se pare că am 148 de ani. Sper să nu mă reîntorc nici măcar omidă. De la o anumită vreme trecerea timpului se numeşte etate şi se urează condoleanţe’’, a spus Chilian. Gândeşte profund, nu se împiedică în cuvinte. Pentru el viaţa a fost când urâtă, când frumoasă. "Am avut noroc să ajung la timp la întâmplările care urmau să îmi definească viaţa", mărturiseşte Chilian, potrivit OK Magazine.ro.