Povestea emoționantă din spatele piesei lansate de Celia. „Cum aș fi putut să îmi cânt durerea, mai bine decât „în grai”?” Celia și-a surprins fanii cu o piesă extrem de emoționată și profundă, de data aceasta de folclor, în care vorbește despre România și pădurile din țara noastră, intitulată sugestiv "Țara mea, pe mâinile altora". Celia și-a pus tot sufletul în piesa „Țara mea, pe mâinile altora”, pe care a simțit să o facă de folclor, și a ținut să transmită un mesaj dureros celor care se află la Guvernarea României. Îi rog pe cei care ne conduc să ne audă strigătul și să nu mai accepte ca țara noastră să fie furată! În fiecare om există lumină Divină, căutați să fiți demni când vine vorba de țară! Poate nu vă veți îmbogăți peste noapte cum au făcut-o alții, însă bogăția sufletească e cea mai mare comoară, doar cu aceea pleci la finalul vieții”, a declarat Celia, conform Libertatea.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Amantul soţiei l-a umilit pe Colin Firth. Actorul britanic Colin Firth (59 de ani) s-a despărţit de soţia lui, producătoarea italiană de film Livia Giuggioli (50 de ani), după ce amantul acesteia l-a umilit. Livia a recunoscut că a avut anul trecut o aventură cu prietenul său din copilărie, Marco Brancaccia. După ce a pus capăt relaţiei adultere, amantul a trimis un email lui Colin Firth prin care i-a povestit în detaliu cum nevasta l-a înşelat cu el. Starul cu o avere de 25 milioane de dolari a încercat să-şi salveze căsnicia de 22 de ani, însă până la urmă relaţia lui cu Livia s-a rupt definitiv. Cuplul are doi fii, Luca şi Matteo, scrie Click.ro

Cardi B i-a oferit soțului ei 500.000 de dolari, de ziua lui. Reacția acestuia. Cântăreața Cardi B (27 de ani) i-a oferit cadou soțului ei un teanc de bancnote care însumează 500.000 de dolari și a filmat momentul inedit. Artista a publicat pe contul ei de Instagram clipul în care îl anunță pe rapperul de 28 de ani că are un cadou în frigiderul gol. Acolo îl aștepta nu mai puțin de jumătate de milion de dolari, în bancnote de 100 de dolari. ”Toată lumea spune că ai mașini, bijuterii, ai de toate, așa că ce poți să-i dai cuiva care le are pe toate? Știu că nu trebuie să-ți dau bani, dar nu știu ce să-ți cumpăr și trebuie să-ți ofer ceva”, i-a spus vedeta soțului ei, care a luat în brațe tot teancul de bani, vizibil surprins de cadoul primit, relatează Știrile Pro Tv.

Bombă în showbiz-ul mondial! Dan Bălan și bulgăroaica lui Costi Ioniță, Andrea, se iubesc pe ascuns? Dan Bălan este unul dintre cei mai de succes artiști de origine română, melodiile și videoclipurile lui reușind să se instaleze, adeseori, în fruntea topurilor muzicale internaționale. Dar, în ciuda succesului muzical, Dan Bălan pare să fie foarte discret când vine vorba de viața lui amoroasă. Cu toate acestea, reporterii WOWbiz.ro au aflat, în exclusivitate, că viața lui amoroasă pare să se învârtă în jurul uneia dintre cele mai frumoase artiste din spațiul est-european, extrem de cunoscută și în România: Andrea, bulgăroaica devenită celebră după colaborarea de acum câțiva ani cu Costi Ioniță. Mai exact, ne-au dezvăluit surse de încredere, între Dan Bălan și Andrea s-a legat, în ultima perioadă, o amiciție extrem de strânsă, cei doi fiind mai tot timpul împreună, arată Wowbiz.ro.

Nicolae Guță, transformare uluitoare! Este halucinant cum a ajuns să arate acum. Nicolae Guță și-a propus să slăbească, în urmă cu mai mulți ani, și a reușit. Mulți au spus atunci că a cam exagerat, dar acum toți au rămas surprinși de apariția manelistului. A pus la loc kilogramele pierdute. O poză recentă cu Nicolae Guță arată clar că acele 30 de kilograme de care scăpase au revenit. Și nu e deloc bine pentru imaginea lui! Nicolae Guță a reușit să slăbească prin înfometare. Probabil, celebrul manelist a început să înfulece mai mult și imediat a pus pe el, se arată în articolul Cancan.ro.