Istorie pentru unii, amintiri placute pentru altii, trupele anilor ‘90 reprezinta acum baza show-biz-ului autohton, cele mai multe soliste fiind candva pustoaice rebele descoperite de Laurentiu Duta sau Costi Ionita.

Fetele cuminti de altadata sunt acum femei in toata firea, bombe-sexy care au pus pe jar multi barbati celebri si care nu au spus “Nu” pictorialelor indraznete. Click! va propune o intoarcere in timp si va prezinta imagini de arhiva cu cele mai cunoscute cantarete ale momentului. Chiar daca in urma cu zece ani “platformele”, coditele sau hainutele de plastic aveau farmecul lor, trebuie sa recunoastem ca evolutia de la pustoaica la “diva” le prinde acum de minune.

Asa arata Delia la majorat!

Avea doar 18 ani cand fenomenul muzical N&D facea furori in discoteci. Delia Matache, pustoaica blonda cu chip angelic, s-a transformat intr-o femeie fatala, care a ispitit multi barbati celebri, printre care si fiul fostului selectioner, Anghel Iordanescu.

Acum este una dintre cele mai bune voci autohtone, dar si una dintre cele mai sexy soliste. Cu un bust modelat de chirurgul estetician, Delia stie sa-si valorifice atuurile pe scena, atitudinea timida si hainutele “cuminti” fiind de domeniul trecutului, la fel si trupa care a lansat-o.

Fostele "Exotice", bine dotate de Mama Natura

“Sexy, sexy, stiu ca ma vrei/Toata noaptea te gandesti la femei”, fredonau cu patima Claudia Patrascanu, Andreea Banica si Julia Chelaru. Trio-ul Exotic, foto stanga, care a luat fiinta in 1999, a dat trei gratii show-biz-ului autohton, voluptuoasele fete fiind acum fiecare pe cont propriu si de nerecunoscut din punct de vedere estetic. Doua dintre ele, Claudia si Andreea, si-au aratat nurii in Playboy, insa nici Julia nu a ocolit aparitiile in pictoriale semi-nud. Cele trei sunt insa printre putinele soliste care mai afiseaza sani naturali in show-biz.

Integral in Click!