Prezent la Bucuresti pentru a rezolva cateva probleme legate de productiile sale, Valeriu Lazarov a afirmat ieri, intr-o conferinta de presa, ca nu renunta la procesul prin care ii solicita Oanei Zavoranu 2.000.000 €. In replica, vedeta a rabufnit la adresa producatorului.

'Banii pe care i-am cerut, si pe care mi-i va da in urma procesului pe care sunt sigur ca o sa-l castig, vor ajunge la oamenii saraci', a declarat Lazarov. 'Din pacate, Oana Zavoranu se foloseste de numele meu pentru a atrage atentia publicului. Ea are nevoie de publicitate si o face folosindu-se de oricine. Nu vedeti ca are proces pana si cu mama ei', a continuat omul de televiziune, care initial a vrut sa produca un serial despre viata Oanei.

Scandalul a inceput de la un serial

Contactata telefonic, Oana Zavoranu s-a dezlantuit la adresa lui Lazarov: 'E un mincinos si nu are nici o sansa sa castige. Si eu o sa-l dau in judecata ca se foloseste de imaginea mea. Eu sunt un nume, si pentru ca emisiunile lui nu mai au succes, s-a gandit sa se asocieze cu imaginea mea'.

Oana ne-a mai povestit ca pe vremea cand lucra la Romantica, Lazarov a primit 300.000 de euro pentru productie, insa timp de cateva luni acesta nu a mai dat nici un semn de viata.

Libertatea