Dupa ce si-a injectat grasimea din genunchi in pometi si a trecut printr-un lifting de gusa, "Regina Salsei" vrea sa demonstreze ca are si talent

Cea mai nonconformista aparitie din lumea mondena, Israela, a facut eforturi serioase pentru a afisa imaginea de azi. Chiar daca a aparut la televizor si a sustinut ca are 59 de ani si nu 70, cat am aflat noi, Israela nu are de ce sa se teama. Interventiile estetice la care s-a supus i-au reusit de minune. Pe 2 aprilie, data la care relatia cu Liviu, iubirea vietii sale, va implini un an, Israela va lansa piesa "Un vis adevarat". Exista deja un demmo. Textul este inspirat din poezia pe care i-am scris-o lui Liviu la o luna de cand eram impreuna. Daca va avea succes, nu ne vom opri aici, ci vom scoate un intreg album", ne-a declarat Israela. Iata ca dupa acest anunt soc, lumea muzicala se va imbogati cu inca o blonda, care va incerca sa faca o concurenta serioasa cantaretelor de toate soiurile.

I s-a interzis sa-si opereze bustul si burta

Dupa ce a slabit 100 de kilograme prin dans si dieta alimentara, aceasta s-a vazut nevoita sa treaca pragul medicului estetician pentru o serie de retusuri. Desi pare sa fi intervenit mai mult asupra fizicului ei, Israela sustine ca a suferit doar doua operatii, dintre care numai una chirurgicala. "Mi s-a extras grasime din genunchi si mi-a fost injectata in pometi pentru redarea fermitatii lor. Deci, aici nu a fost vorba de o interventie chirurgicala. Bisturiul a fost folosit la urmatoarea interventie. Un lifting menit sa-mi intinda pielea de pe gat si fata", ne-a declarat Israela.

In ceea ce priveste volumul buzelor, aceasta sustine ca este un dar de la natura, care, in tinerete, a reprezentat un complex. Daca ar fi dupa ea, si maine s-ar urca din nou pe masa de operatii. "Intentionam sa apelez din nou la estetician pentru alte doua interventii. As fi vrut sa redau bustului fermitatea de altadata si abdomenului o noua infatisare. Desi eram pe punctul sa ma programez, am fost nevoita sa renunt la rugamintea iubitului meu. Mi-a interzis sa ma supun din nou unor operatii pentru ca el ma iubeste asa si nu vrea sa ma vada suferind", ne-a marturisit Israela. Si a renuntat. Pe moment.

Integral in Cancan