Madonna are o relație serioasă cu un dansator cu 40 de ani mai tânăr. Băiatul are vârsta fiicei ei, Lourdes. Artista are o relație cu un dansator de 25 de ani, care este cu doar doi ani mai mare decât fiica acesteia, Lourdes. Recent, Madonna și fiica sa au ieșit la un double date cu iubiții, notează Viva.

vedeteFoto: Colaj foto

Colin Firth s-a despărţit de soţie, după 22 de ani de mariaj! Care este motivul separării. În urmă cu doi ani, Colin şi Livia luaseră decizia să se separe o perioadă. În acea perioadă de pauză din mariajul lor, Livia a avut o aventură cu domnul Brancaccia. Ulterior, soţii Firth s-au împăcat. Iar domnul Brancaccia a început o campanie înfricoşătoare de hărţuire dusă pe parcursul mai multor luni. Din motive evidente, soţii Firth nu şi-au dorit să facă publice aceste informaţii”, spune comunicatul oficial potrivit Ok magazine.

Anamaria Prodan a împlinit 47 de ani. Cadoul primit: o geantă de 300.000 de dolari. Mare sărbătoare în familia impresarei Anamaria Prodan. Aceasta a împlinit 47 de ani în 17 decembrie, ocazie cu care a fost "scăldată" în cele mai costisitoare cadouri. Piesa de rezistență: cea mai scumpă geantă vândută în Europa, Hermes Himalaya Birkin, ce ajunge la aproape 300.000 de dolari. Din clubul exclusivist al proprietarelor genții de lux fac parte Kim Kardashian și Victoria Beckham, conform Click.

Prima declarație a lui Răzvan Botezatu, după ce a fost cerut în căsătorie de iubit. Fostul prezentator al Matinalului de la Antena Stars a fost cerut în căsătorie zilele trecute și a împărtășit vestea cea mare cu internauții de pe rețelele de socializare. Răzvan Botezatu a postat pe contul de Instagram mai multe fotografii cu inelul, un buchet imens de trandafiri roșii, dar și cu sărutul dintre el și iubitul lui, scrie Știri Mondene.ro

P.Diddy a schimbat prefixul şi a dat o petrecere cu 500 de invitaţi. Beyonce a fost desemnată "regina balului". Beyonce, în vârstă de 38 de ani, a fost cea care a furat privirile la ziua de naştere a lui Diddy. Îmbrăcată într-o rochie neagră, cu un decolteu amenţitor şi o tăietură care a lăsat la vedere picioarele demne de invidiat ale artistei, Beyone a fost, de departe, regina serii. Nici Kim Kardashian nu s-a lăsat mai prejos, deşi a optat pentru ţinuta cu care deja ne-a obişnuit, celebra rochie strânsă pe corp, care nu lasă multe imaginaţiei, notează Click.