​Ce mănâncă Jennifer Lopez zilnic pentru a arăta fabulos la 50 de ani. Deseori, J.Lo. își începe ziua cu un smootie în care pune iaurt grecesc, scorțișoară, fructe de pădure, suc de lămâine, pudră de proteine, miere și gheață. Alteori, aceasta alege să mănânce ovăz cu fructe de pădure, iar cafeaua, deși bea rar, trebuie să fie fără cofeină. În schimb, bea foarte multă apă pe parcursul întregii zile, relatează Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Iuliana Luciu, despre căsătorie şi copil: "Îmi doresc ceva stabil, nu o relaţie doar de dragul de a fi cu cineva". A fost o vreme când sora ei, Nicoleta Luciu, era pe micul ecran, iar Iuliana o privea de acasă. Acum, s-au inversat lucrurile. „Eu îmi doresc ceva stabil, normal. Îmi doresc şi eu o familie, îmi doresc copii la un moment dat. Dar nu e greu să faci un copil. Ideea e să-l faci cu cine trebuie”, a spus Iuliana potrivit Ok magazine.

Gigi Becali vrea să părăsească România şi să cedeze drepturile legate de brandul FCSB. Becali a mai declarat că este dispus să îi cedeze jurnalistului Grigore Cartianu, care a criticat modul în care se “vinde” FCSB, drepturi legate de brand. "Pentru că nu mă pricep aşa bine la business, îi dau gratuit domnului Cartianu tot marketingul. Îi cesionez dreptul de tricouri cu FCSB, să câştige el 10 milioane, 6 milioane pe an. Le dau cadou. Nu vorbesc prostii!” a spus Gigi potrivit Telekom Sport.

Elvira Deatcu (Delia din serialul ”VLAD”): ”I-aș reda lui Vlad anii pe care i-a trăit fără iubire…” Cum arată Sărbătorile tale? Elvira Deatcu: Facem bradul doar în Ajun, îl așteptăm pe Moșu’, iar în ziua de Crăciun mergem la părinții mei. Ne bucurăm de cadouri, de cozonacul mamei, de emoția copiilor… Nimic spectaculos, dar de neprețuit pentru noi! În anul 2020, vrei să câștigi… … Timp pentru tot ce-mi doresc să fac și… mai multă smerenie și înțelepciune să prețuiesc ce am deja, a spus Elvira Deatcu într-un interviu pentru Alistmagazine.

La 18 ani, fiica lui Cristi Boureanu e transformată de intervențiile estetice. Ioana merge des în cluburi. Ioana Boureanu e foarte activă în mediul online, îşi ţine la curent fanii cu tot ce face. Vara a petrecut-o pe litoral, în cluburile de fiţe, iar acum, tânăra petrece în localurile din Bucureşti. Poartă haine sumare, face fotografii sexy şi primeşte o mulţime de like-uri, notează Ok magazine.

Fiul lui Marcel Toader, dezvăluiri dureroase la 5 luni de la moartea afaceristului. „Îmi doresc ca anul 2020 să nu fie ca anul care a trecut. Am avut o discuție cu anumiți prieteni în iulie, că dom`ne va veni o perioadă foarte proastă. De atunci am lovit mașina, s-au întâmplat anumite lucruri foarte proaste în viața mea, a murit tatăl meu, dupa aceea la înmormântarea tatălui meu am aflat că a murit și un prieten, dupa aceea altei prietene îi moare tatăl. Sper să nu mai trec prin așa ceva' a declarat Maximilian Toader, pentru Antena Stars, conform Spy News.