Alexandra Stan s-a filmat goală pușcă, dansând! Fanii au criticat-o, vedeta s-a apărat: «Am ales să fiu liberă». Cei care o urmăresc în mediul online au decis să o pună la zid pentru ultimul filmuleț apărut pe internet în care aceasta a fost protagonistă, în care Alexandra apare complet dezbrăcată, dansând. La scurt timp, video-ul a ajuns pe site-urile de filme pentru adulți, iar cirticile la adresa cântăreței s-au sporit. Totuși, Alexandra a ținut să menționeze că filmulețul era dedicat în exclusivitate iubitului ei, explicând că imaginile au ajuns din greșeală pe internet, potrivit Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Socrul Andreei Bălan a sărit cu un cuțit la soțul vedetei: ”Te tai, te fac franjuri!”. Cancan.ro a aflat, în exclusivitate că, în urmă cu câteva luni, George Burcea și tatăl său, Ioan Burcea, s-au întâlnit, în ideea că bărbatul și-a schimbat, poate, comportamentul peste ani și are regrete pentru ceea ce a făcut în trecut. Din sursele noastre, apropiate familiei, tatăl artistului s-a enervat în urma unor observații făcute de actor și a scos un cuțit cu care ar fi vrut să-l omoare. „Te tai, te fac franjuri cu cuțitul”, i-ar fi spus bărbatul fiului său.

O-Zone, din nou împreună, pe scenă! Dan Bălan, Arsenie Todiraș și Radu Sârbu cântă iar, la 15 ani de la dizolvarea trupei. La 15 ani de la despărțire, Dan Bălan, Arsenie Todiraș și Radu Sârbu își mai dau o șansă de dragul succesului de altădată, și vor urca din nou pe scenă, în noaptea dintre ani (Piața Constituției), ca în vremurile bune. Reunirea trupei ce a vândut peste 12 milioane de discuri pe întreg mapamondul, este surpriza pe care organizatorii marii petreceri publice o fac publică, de asemenea, un ”alai” de grupuri care, în anii '90, țineau fruntea clasamentelor muzicale dance, scrie Libertatea.ro.

Planul secret pe care PRO TV îl are cu Tudor Chirilă după finala de la «Vocea României». 2020 pare să vină cu surprize uriaşe pe micul ecran! Cei mai ”câştigaţi” par să fie fanii serialului “Vlad”, de la Pro TV, pe care producătorii vor să-i ţină cât mai aproape de acţiune şi de personaje. Click! a aflat că „asul” din mâneca echipei ar fi nimeni altul decât Tudor Chirilă, căruia i s-ar fi propus un rol în captivanta aventură a iubirii şi răzbunării.

Nicolae Ceaușescu avea o „dublură”. Sosia dictatorului rupe tăcerea, după 30 de ani: „Îi era frică să nu fie asasinat”. Dumitru Burlan a fost nu numai colonel de Securitate, în timpul regimului dictatorial al lui Nicolae Ceaușescu, ci și sosia acestuia. A început să lucreze în Securitate încă de când avea 20 de ani și nu mai puțin de 16 ani s-a aflat în preajma dictatorului și a familiei sale. Una dintre sarcinile de serviciu ale lui Dumitru Burlan era aceea de a ”filtra” și verifica toate persoanele care intrau în contact cu Nicolae Ceaușescu și cu membrii familiei sale. Fostul colonel de securitate spune că – în perioada 1969 – 1975 – românii au avut o viață bună, țara fiind considerată ”raiul pe pământ”. Numai că totul s-a deteriorat, la toate nivelurile, în anii `80, atunci când viața a devenit un calvar, scrie Cancan.ro.