Mariah Carey a relansat celebra piesă “All I Want for Christmas Is You” cu un videoclip nou. Mariah Carey a relansat celebra piesă “All I Want for Christmas Is You” printr-un videoclip nou, care a fost postat, vineri, pe YouTube. Această melodie este veche de 25 de ani, fiind lansată în 1994, însă, în fiecare lună de decembrie ajunge în topul melodiilor din SUA (și nu numai). De altfel, “All I Want for Chrismas Is You” se află acum pentru prima dată pe prima poziţie în clasamentul vânzărilor de single-uri din Statele Unite, la 25 de ani de la lansarea sa oficială. Noul clip a folosit secvenţe înregistrate în timpul filmărilor de la videoclipul original, dar care nu au fost vizionate niciodată de publicul larg, conform Știrile Pro Tv.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Ștefan Bănică Jr face legea când vine vorba de copiii lui. Ce le-a interzis oamenilor care se apropie de ei. Este un artist desăvârșit și un tată la fel de devotat. Ștefan Bănică Jr. este foarte protectiv cu apropiații lor și se asigură mereu că cei dragi au parte de cele mai bune lucruri în viața lor. De fiecare dată când este întrebat despre familia lui Ștefan Bănică Jr. se emoționează. Artistului i se atinge o coardă sensibilă atunci când vorbește despre persoanele dragi. Totodată, Ștefan Bănică Jr. are pretenții atunci când vine vorba despre copiii lui, mai exact despre modul în care presa abordează acest subiect. Artistul este foarte discret în privința vieții personale și rareori dă detalii din familia lui, relatează Spy News.ro.

Dorian Popa a vorbit despre relația cu Oana Zăvoranu. S-a spus că cei doi formează cel mai nou cuplu din showbiz Dorian Popa a avut prima reacție, după ce în ultima perioadă s-a spus că între el și Oana Zăvoranu este mai mult decât o relație de prietenie. Cei doi sunt colegi de platou, în serialul Sacrificiul, iar ultimele imagini surprinse cu cei doi au lăsat loc de interpretări. Dorian a ținut să lămurească această situație și să pună capăt zvonurilor, mai ales că Oana Zăvoranu este căsătorită, iar el are o relație de șapte ani cu Claudia. Citeşte întreaga ştire: Dorian Popa a vorbit despre relația cu Oana Zăvoranu. S-a spus că cei doi formează cel mai nou cuplu din showbiz, arată Libertatea.

Cum arată Cleopatra Stratan la 17 ani. Poza virală care a uimit internetul: „Pariez că Ghiţă se oftică acum“. O poză recentă cu Cleopatra Stratan, acum în vârstă de 17 ani, în care cântăreaţa apare îmbrăcată într-o rochie sexy, cu decolteu generos, s-a viralizat în mediul online şi a stârnit reacţii contradictorii. Fetiţa care „îl aştepta pe Ghiţă la portiţă“ a devenit o adolescentă frumoasă. O poză cu aceasta machiată şi îmbrăcată într-o rochie sexy, strâmtă, cu un decolteu generos şi crăpătură adâncă pe picior, a stârnit reacţii diverse în mediul online şi a devenit virală rapid, conform Adevărul.

Tudor Gheorghe a rugat doi medici să-i injecteze heroină pentru un motiv halucinant: „I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam”. Tudor Gheorghe a povestit un episod neașteptat din viața lui. Artistul a explicat cu lux de amănunte că a vrut să vadă cum se simte un om care se droghează. Artistul a explicat că a făcut asta pentru a-și da seama ce simt personajele din filme care se droghează. „Eu sunt actor la bază și m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat. Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, și mi-au injectat heroină. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. Am pupat mâna gazdei, Luiza, și m-am dus la culcare.” Experiența drogurilor l-a traumatizat și nu a mai fost curios să încerce și a doua oară, potrivit Wowbiz.ro.