​Ce îşi doreşte Oana Roman după despărţirea de Marius Elisei. „Eu am iubit să fac televiziune, mi-aş dori să mă întorc la un moment dat. Îmi doresc să revin cu un proiect în televiziune. Nu ştiu sub ce formă. Am mai spus acest lucru, dar cred că a trecut neobservat. Îmi doresc să merg într-o vacanţă de o săptămână, undeva la plajă, la cald. Eu mergeam în Dubai în 2003, atunci când nimeni nu mergea. Eu am făcut lucrurile astea înaintea tuturor, îmi pare rău, dar aşa este” a declarat Oana Roman conform Ok magazine.

VedeteFoto: Colaj foto

Fotografie unică cu Mihaela Rădulescu pe tanc, la Revoluția din 1989. „La revoluție eram blondă, tunsă periuță”, – povestea Mihaela Rădulescu despre acea perioadă într-o ediție din 2003 a revistei Unica. Iar poza cu ea pe tanc a apărut ani de zile în ziarul România Liberă. Ea mărturisea că a fost mândră ca la 20 de ani să dea mâna cu președintele țării și să primească certificatul de revoluționar, pe care între timp nici nu mai știe unde l-a pus, scrie Unica.

Meghan şi Harry, relaxaţi în felicitarea lor de Crăciun. Dar ce surpriză ne pot face? Ducii de Sussex şi-au luat fiul de opt luni şi au mers cu el în Canada încă de luna trecută, însă chiar şi acum, când familia lor e de ceva timp peste Ocean, Harry şi Meghan mai primesc rugăminţi din Marea Britanie să se întoarcă în ţară. Degeaba. Archie, Meghan şi Harry par să se simtă foarte bine departe de restul familiei regale. În felicitarea lor de Crăciun, e limpede acest lucru, cei trei fiind relaxaţi în jurul bradului, notează Ok magazine.

Fiul Andreei Mantea, dialog savuros cu tatăl lui. Cei doi foști iubiți, împreună de dragul copilului. „Ne înţelegem foarte bine, comunicarea este foarte bună pentru a-l creşte pe David. Am făcut o înțelegere. Au fost lucruri pe care trebuia să le lăsăm să se sedimenteze. Ce trebuie să facem e foarte simplu: să avem grijă ca David să nu simtă tensiunile dintre noi. Suntem o familie până la urmă şi o să ne ajutăm unul pe altul ori de câte ori e nevoie”, spunea Cristian Mitrea recent, conform Click.

Nu se mai ascunde! Irina Rimes, îndrăgostită până peste cap. Cum s-a afișat cu noul iubit, de Sărbători. În pragul Sărbătorilor, Irina Rimes a plecat la Brașov, de unde a postat o fotografie alături de noul iubit. Cei doi au fost fotografiați în centrul orașului, unul în fața celuilalt, în timp ce se sărută. Ipostaza în care s-au afișat a adus zâmbetele pe chipurile admiratorilor, scrie Spy News.