Bianca Drăgușanu, băgată în spital de fostul iubit: ”Mă ducea în pădure, mă bătea…” Bianca Drăgușanu a povestit acum ceva timp, ororile prin care a trecut. Blondina a avut o relație cu un bărbat violent care o batea și o umilea ori de câte ori avea ocazia. După ce Alexandra Stan a apărut în presă și a povestit faptul că a fost agresată de impresarul ei, Bianca Drăgușanu și-a făcut curaj să vorbească despre episoadele de coșmar prin care a trecut și ea. „Acum câţiva ani am fost şi eu în situaţia Alexandrei. Mi-era ruşine de ce păţeam, credeam că e vina mea. Abia acum am curaj să recunosc traumele prin care am trecut. (…) Eram îndrăgostită de un bărbat care şi-a permis să facă ce a făcut acest animal. Alexandra este un sfert din ce am fost eu. Am rămas cu probleme fizice. Trebuia sa gasesc scuze pentru loviturile pe care le aveam. Problemele mele abia atunci au început. M-a lovit într-o zona în care eu eram foarte sensibila, la picior, unde eu aveam deja probleme”, a povestit Bianca Drăgușanu despre bărbatul de care se îndrăgostise la doar 20 de ani, potrivit Ciao.ro.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Bryan Adams și-a dezvăluit secretul tinereții: ”Am 60 de ani și nici un fir alb”. Legendarul cântăreț canadian Bryan Adams a dezvăluit recent că nu se vopsește deloc pe păr. La vârsta de 60 de ani, starul care are o avere de 65 de milioane de dolari a dezvăluit secretul tinereții lui. De peste 30 de ani, el nu a mai pus gura deloc pe carne și mănâncă doar ”câteva plante sănătoase recomandate de nutriționist”. Bryan Adams crede că alimentația ”carnivoră este principala responsabilă pentru îmbătrânirea prematură”. Cântărețul susține că a început cura vegetariană la 28 de ani și nu s-a oprit până azi. El vrea să nu folosească deloc avionul în turneul planificat pentru anul viitor așa că și-a aranjat concertele de așa natură încât să poată ajunge folosind autocare sau ambarcațiuni, arată Click.ro.

Fiica lui Bruce Lee dă în judecată un lanţ de restaurante. Cum au folosit imaginea actorului. O companie condusă de fiica actorului Bruce Lee a dat în judecată un lanţ de restaurante fast-food din China pentru folosirea neautorizată a imaginii starului kung fu în logoul companiei. Fiica actorului solicită daune de peste 210 milioane de yuani (30 de milioane de dolari). Bruce Lee Enterprises, cu sediul în California, administrată de Shannon Lee, a înaintat miercuri o acţiune într-o instanţă din Shanghai împotriva Real Kungfu, solicitând ca lanţul de restaurante să nu mai folosească imaginea tatălui său şi să plătească o sumă suplimentară de 88.000 de yuani (aproximativ 12.500 de dolari) pentru achitarea cheltuielilor de judecată, relatează Știrile Pro Tv.

Drake a vorbit deschis despre relația cu Rihanna, Kanye West și Chris Brown. În 2018, Drake a intrat într-un scandal cu Pusha T, ce l-a acuzat pe rapper de faptul că își ascunde fiul. Mai târziu, Drake a admis că are un băiețel și a discutat despre rolul lui ca și tată pentru prima oară, în melodiile sale. Totuși, multă vreme s-a zvonit că artistul Kanye West i-a spus lui Pusha despre fiul lui Drake. Într-un interviu recent, el a dezvăluit că nu va exista vreo împăcare între el și Pusha: „Nu am vreo dorință de a mă împăca cu persoana aceea. Nu există loc de întoarcere” Cât despre West, deși este „artistul lui favorit din toată lumea”, nici între ei nu pare că împăcarea o să vină prea curând. Artistul a discutat și despre colaborarea sa cu artistul Chris Brown din 2019. Deși între ei a existat în trecut multă tensiune din cauza Rihannei, amândoi fiind implicați în relații cu aceasta, aceștia au încercat să compună muzică împreună, dar încă aveau „resentimente” unul față de celălalt, scrie Verdict.ro.

Dani Oțil și iubita lui au plecat la Miami. Gabriela Prisacariu arată spectaculos. Dani Oțil și iubita lui, în vârstă de 27 de ani, au decis că vor să-și petreacă o parte din Sărbători în țările calde, așa că au plecat în Miami. Dani Oțil a avut un decembrie plin, la finalul căruia a decis că este timpul să ia o pauză. Celebrul prezentator tv și-a luat iubita și au plecat într-o vacanță la Miami. Câștigătoarea de la ‘Supermodels by Cătălin Botezatu a mărturisit în emisiunea de la Kanal D că pretențiile ei când vine vorba despre un bărbat sunt foarte mari. Dani Oțil a îndeplinit toate cerințele frumoasei blonde și a făcut-o să se îndrăgostească iremediabil, conform Libertatea.