Irina Rimes a ajuns de urgență la spital, chiar înainte de Revelion. Anunțul privind internarea a fost făcut de Irina Rimes pe Instagram, acolo unde a postat mai multe filmulețe prin care își anunță fanii că nu mai poate concerta de Revelion. Vedeta a fost operată marţi de urgenţă. „Bună dimineața, dragii mei. Bine, mai puțin bună pentru mine. Eu, care m-am trezit la spital, internată. Fac acest video ca să spun că-mi tare nespus de rău să anunț că programul meu din seara asta de la Iași se anulează. Am fost internată aseară în spital, cu o problemă gravă de sănătate. Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. În câteva, probabil în două sau trei ore intru în operație. Să-mi țineți pumnii și vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion”, a spus Irina Rimes, potrivit Știrilor Pro TV.

Caru cu vedeteFoto: Hotnews

Retrospectiva anului: Artiști români care s-au stins din viață în 2019. Anul 2019 a venit cu pierderi importante în lumea artistică românească. Cântăreți, actrițe, scriitori și artiști din lumea modei s-au stins din viață, lăsând în urmă, drept moștenire pentru cei care le-au admirat munca, creațiile lor. Iată care sunt artiștii români care s-au stins din viață în 2019. Emil Brumaru, Leo Iorga, Zina Dumitrescu, Mihai Dumitrescu sau Răzvan Ciobanu sunt doar câțiva dintre cei amintiți de Unica.ro.

Justin Bieber, contract de peste 20 de milioane de dolari cu Youtube. Justin Bieber va lansa un serial documentar despre crearea noului său album pe YouTube, platforma pe care s-a afirmat în muzică acum mai bine de un deceniu, iar surse din industrie spun că artistul canadian va primi peste 20 de milioane de dolari pentru această producție. YouTube a anunțat marți că serialul documentar „Justin Bieber: Seasons” va debuta pe 27 ianuarie. Serialul va avea 10 episoade și prezintă imagini cu Justin Bieber înregistrând primul său album de după cel lansat în 2015, anunță Cancan.

Andreea Bălan, adevărul despre reunirea André: „Dacă nu s-ar fi întâmplat acel stop cardiac, nu refăceam trupa”. Naștere cu probleme, un stop cardiac care era s-o răpească de lângă cei dragi, trei intervenții chirurgicale, nunta cu George Burcea și botezul Clarei, cea de-a doua fetiță a lor, refacerea trupei cu care a devenit celebră, André, alături de Andreea Antonescu, și lansarea unui nou album. Andreea Bălan a avut un an complicat. “A fost un an plin pentru mine. Un an al dramelor, al schimbărilor, al revenirii. A fost si un an greu, dar și frumos”, a declarat Andreea pentru Libertatea.

Balotelli este același și în 2020! „Super Mario” și-a lovit mașina când se întorcea de la petrecerea de Revelion. Accidentul a avut loc când se întorcea de la petrecerea de Revelion, Mario păstrându-și renumele de „bad boy” și în 2020. Fotografia cu incidentul a fost făcută de un locatar, care a fost trezit când a auzit o lovitură puternică. Când a ieșit afară, a descoperit mașina lui Balotelli în zidul casei sale, fără șofer însă. Mario, după ce intrase în zid, plecase linișit să se culce, potrivit Fanatik.