Paula Seling, revoltată de ignoranţa oamenilor privind încălzirea globală: „Nu mai suport. Urlu de multă vreme, prea puţini mă ascultă“. Cântăreaţa Paula Seling, o activistă pentru protecţia mediului, s-a arătat revoltată de „ignoranţa“ persoanelor din jurul ei privind încălzirea globală şi a transmis un mesaj dur amintind de incendiile de vegetaţie grave din Australia şi moartea a sute de animale. Paula Seling a transmis un mesaj dur pe Instagram celor cărora „nu le pasă“ de mediul înconjurător şi nu fac nimic pentru a combate încălzirea globală. Vedeta a mărturisit că este o activistă convinsă pentru protecţia mediului, însă „nimeni nu o ascultă“. Cântăreaţa a încheiat cu o previziune sumbră şi acuză că prea mulţi oameni aleg „să stea cu capul în nisip“, continuând să facă rău mediului înconjurător, potrivit Adevărul.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Alex Dima își implică fiica în proiecte civice: “Încerc să o pregătesc pentru adultul care va deveni.” Dacă unii jurnaliști preferă să-și țină familia departe de subiectele pe care le abordează, Alex Dima încearcă să-i arate fiicei sale adevăratele probleme ale societății. Sara se implică activ în proiectele susținute de tatăl ei. “Fiica mea a fost în MagiCamp. A stat și a făcut un fel de voluntariat în taberele lor, când era un pic mai micuță. Am fost la strâns de gunoi. Știe toate poveștile și bune, și rele pe care le fac și încerc să o fac să înțeleagă așa cum suntem și cum este realitatea. Adică să nu o șocheze nimic și să poată să meargă mai departe, aici, în România, pentru că, probabil, într-o bună zi se va duce și în altă parte și eu sper să se reîntoarcă aici și o pregătesc pentru viața de aici”, a spus Alex Dima pentru Libertatea, motivând alegerea de a-i arăta fiicei sale de 12 ani adevăratele probleme, prin faptul că vrea să o pregătească pentru a deveni un adult responsabil.

Nick Gordon, considerat responsabil de moartea fiicei lui Whitney Houston, a fost găsit mort. Care ar fi cauza decesului. Rapperul Nick Gordon - găsit responsabil din punct de vedere legal de moartea fiicei lui Whitney Houston și a lui Bobby Brown - ar fi decedat din cauza unei supradoze de droguri, potrivit fratelui acestuia. Rapperul, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit în stare de inconștiență într-o cameră de hotel din Maitland, o suburbie a oraşului Orlando din statul american Florida, miercuri dimineaţă, au anunţat autorităţile joi. Gordon, pe numele real Nicholas Bouler, a fost transportat la un spital din apropiere, unde a fost declarat decedat. Poliția a deschis o anchetă, fără a oferi alte detalii, arată Digi24.

Dani Oțil și iubita lui, Gabriela Priscariu, au petrecut revelionul într-o destinație de vis, exotică. Cei doi au plecat în Mexic pentru a se relaxa într-o vacanță minunată, bucurându-se de decorul exotic. Modelul a postat mai multe poze îmbrăcată în costume de baie extrem de senzuale, punându-și silueta perfectă în evidență. Gabriela este un model de succes, ce a câștigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” de la Kanal D. Deși Dani Oțil este o persoană publică extrem de discretă, Gabriela adoră să posteze pe rețelele de socializare tot ce face pentru a-și ține fanii la curent. Cei doi nu s-au putut abține din a nu se fotografia pentru a-și bucura fanii cu peisajele de acolo. Mai mult, ei au postat și câteva poze împreună, ce arată cât de îndrăgostiți sunt unul de celălalt, notează Verdict.ro.

Monica Gabor a scandalizat tot internetul după ce l-a pupat pe gură pe fiul lui Mr. Pink. Monica Gabor a reușit să intre din nou în atenția internauților după ce s-a fotografiat în timp ce își pupa fiul vitreg pe gură. Monica Gabor a vrut să importalizeze un moment important în preajma Crăciunului, și totodată să-și arate iubirea față de fiul ei vitreg, dar se pare că a stârnit un întreg scandal. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu îl pupă pe gură pe Anthony, fiul în vârstă de 8 ani al iubitului ei miliardar dintr-o relație anterioară, gest considerat unul extrem de intim. Momentul suprins printr-o fotografie a fost postat pe contul de socializare al ei, cel mai probabil, pentru a le arăta tuturor cât de mult își iubește fiul vitreg, se arată în articolul Wowbiz.ro.