Văduva solistului trupei Linkin Park s-a căsătorit. Talinda Bennington, în vârstă de 43 de ani, s-a căsătorit cu Michael Fredman, care este pompier. Ceremonia a avut loc pe 31 decembrie, a anunțat TMZ. De menționat că Talinda a avut nunta cu Chester Bennigton, solistul trupei Linkin Park, tot într-o zi de 31 decembrie. Nunta Talindei cu Michael a avut loc la Turtle Bay Resort, din Kahuku, Hawaii. Chester Bennington a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles, pe 20 iulie 2017. Cântărețul care avea 41 de ani s-a spânzurat, relatează Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Sharon Stone, de nerecunoscut fără machiaj, la 61 de ani. Sharon Stone e una dintre cele mai faimoase actrițe de la Hollywood și, în pofida vârstei, nu și-a pierdut carisma. Cu toate acestea, într-o fotografie în care apare complet fără machiaj, fostul sex-simbol al cinematografiei americane arată ca o gospodină de vârsta a treia. Recent, vedeta a mers la un salon de frumusețe și nu a considerat necesar să se machieze sau să se îmbrace special pentru asta. Drept urmare, puțini au fost cei care au recunoscut-o, scrie Viva.

Andreea Antonescu s-a despărţit de Ştefan Manolache. Primele declaraţii ale cântăreţei. Andreea Antonescu a dezvăluit că s-a despărţit de Ştefan Manolache. Cei doi formau un cuplu de câteva luni de zile. Andreea Antonescu s-a întors în România la începutul anului 2019. A trăit în America alături de soţ şi de fiica lor. Ulterior, vedeta şi-a dat seama că viaţa care o ducea acolo nu o făcea fericită. S-a despărţit de soţ şi a revenit în România. Nu a divorţat însă de Traian Spak şi şi-a făcut un iubit, pe Ştefan Manolache, notează Ok magazine.

Din căsniciile lor au rămas doar amintirile! 2019 a fost un an agitat în lumea vedetelor. Ioana Ginghină (42 de ani) a divorţat de actorul Alexandru Papadopol (44 de ani) în iulie 2019, la notar. Cei doi au împreună o fetiţă, Ruxandra, în vârstă de 11 ani. Actriţa a luat viaţa de la capăt, după un mariaj ce a durat 12 ani. Povestea celor doi a fost una frumoasă, iar dragostea lor părea desprinsă din telenovelele în care au jucat. Fosta ştiristă Dana Războiu, în vârstă de 42 de ani, a divorţat în secret înainte de Paşte, la notar, de soţul său, Bogdan Enoiu, om de publicitate, cu 17 ani mai în vârstă, relatează Click.

Elena Ionescu, vedetă într-un reality show după ce a divorţat. Elena Ionescu intră în competiţia de la "Survivor România. Solista crede că experienţele trăite au pregătit-o pentru orice încercare, oricât de dificilă ar părea la prima vedere. Elena a devenit mamă în august, 2018 şi, chiar dacă a trecut printr-un divorţ la scurt timp după ce a născut, şi-a păstrat optimismul, energia şi curajul, scrie Ok magazine.