​A fentat moartea de două ori! Gabriel Cotabiță și-a revenit din comă, în 2015, iar la Revoluție a scăpat teafăr dintr-un accident de mașină. Miracolele se întâmplă, iar Gabriel Cotabiță știe asta mai bine decât oricine, după ce și-a revenit ca prin minune din comă, în 2005. Intersant este faptul că artistul a mai fentat o dată moartea, respectiv la Revoluție, când a fost implicat într-un serios accident de mașină. Momentul din 2015 în care Gabriel Cotabiță a intrat în comă a fost unul dureros în showbiz-ul românesc, iar revenirea lui completă a fost privită ca un miracol. Se pare că artistul chiar are o stea norocoasă, întrucât acela nu a fost primul moment în care a fentat moartea. S-a mai întâmplat o dată la Revoluție, când artistul, alături de Octavian Ursulescu și de Ileana Șipoteanu, au fost implicați într-un accident serios de mașină. Atunci, cei trei au fost la un pas să-și piardă viețile, eveniment pe care nu-l pot uita nici acum, la 30 de ani distanță, conform Libertatea.

Caru`cu vedeteFoto: Colaj foto

Imagini cu animalele salvate din incendiile din Australia: mărturisirile emoţionante ale familiei lui Steve Irwin. Terri (55 de ani), Bindi (21 de ani) şi Robert Irwin (16 ani) au făcut mărturisiri emoţionante despre animalele pe care le ajută să supravieţuiască după ce au fost rănite în incendiile de vegetaţie din Australia. În Grădina Zoologică din Australia, care este locuinţă şi loc de muncă pentru familia Irwin, soţia şi copiii regretatului Steve Irwin, au fost tratate deja peste 90.000 de animale scoase din flăcările incendiilor de vegetaţie din Australia. Lista pacienţilor de la spitalul grădinii zoologice include urşi koala, ornitorinci, oposumi şi lilieci, scrie Adevărul.

Divorț la casa regală! Prințul Harry se desparte de Meghan Markle? Presa britanică aruncă bomba începutului de an și anunță divorțul din familia regală. Prințul Harry și Meghan Markle s-ar afla în plin scandal, care se presupune că o să se sfârșească printr-un divorț. Spiritele din sânul familiei regale sunt încinse de mult timp. După ce cuplul regal a făcut declarații fără perdea anul trecut, presa britanică a început să își facă idei cu privire la un eventual divorț. Din câte se pare, Meghan și Harry au petrecut sărbătorile departe de familia regală, în Statele Unite, tocmai pentru a-și rezolva problemele, însă nu pare că cei doi se înțeleg mai bine. Chiar și Regina și-a schimbat comportamentul, înainte permisiv, actualmente, pomenind numele celor doi duci de Sussex fugitiv, în discursul ținut cu ocazia sărbătorilor, notează Wowbiz.

Bombă în showbiz! Ioana Ginghină a recunoscut că are deja un iubit: ”A avut grijă de mine…” În anul 2019 Ioana Ginghină a trecut prin momente foarte grele. Deși a divorțat de Alexandru Papadopol, după 12 ani de căsnicie, actrița s-a schimbat radical și, iată, și-a găsit chiar un iubit! Ioana Ginghină s-a schimbat radical după despărțirea de fostul soț, iar acum este gata să o ia de la 0. Frumoasa brunetă a povestit în cadrul unei emisiuni TV faptul că și-a petrecut sărbătorile de iarnă cu familia, dar și cu un ”prieten” foarte bun care locuiește în Oradea și care tinde să-i devină… iubit! Mai mult decât atât, vedeta a declarat faptul că îl știa de ceva timp pe misteriosul bărbat din Oradea, însă deocamdată nu au o relație, arată Ciao.ro.

Cât de bine arată soția lui Adi Mutu, fostă Miss România. Soția lui Adrian Mutu este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar în noaptea dintre ani, Sandra a arătat superb, făcându-l pe Mutu extrem de mândru. Adrian Mutu și soția sa au ales o locație perfectă pentru plajă, Emiratele Arabe. Sandra a arătat spectaculos, iar toată lumea a fost de acord cu faptul că ar putea din nou câștiga titlul de Miss România și în 2020. Sandra se bucură de o siluetă de invidiat și un chip frumos, arătând perfect fără prea mult efort. Soția lui Mutu a împlinit 26 de ani pe 1 ianuarie, iar prietenii și soțul au sărbătorit-o într-un restaurant de lux din Abu Dhabi, se arată în articolul Verdict.ro.